in ,

OMGOMG

Άγριο παρασκήνιο – Θα πληρώσει η Χριστοπούλου το άδειασμα της Ηλιάνας στον ΣΚΑΪ;

Η ξαφνική αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το «My Style Rocks» φαίνεται πως επηρεάζει πλέον και τη συνεργασία της Έλενας Χριστοπούλου με τον ΣΚΑΪ.

  • Ενώ οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν πως η μάνατζερ θα συνεχίσει στη Σκορδά και την επόμενη σεζόν το κλίμα αντιστράφηκε πλήρως και πλέον το πιθανότερο είναι να τεθεί εκτός.

Η Ηλιάνα όπως σας έγραψα και χθες είχε πολύ καιρό κρυφές επαφές με το Star και την Green Pixel για την ανάληψη του Shopping Star. Και αυτό ο ΣΚΑΪ το «χρεώνει» στη Χριστοπούλου.

  • Γιατί υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια: Η Ηλιάνα γνώριζε πως το «My Style Rocks» θα μετατραπεί σε εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ και είχε συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο παιχνίδι μόδας.

Τώρα όλα έχουν ανατραπεί και στο όλο θέμα φαίνεται πως θα έχει συνέπειες και η Χριστοπούλου.

Πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ αναφέρουν πως τελικά και η μάνατζερ μένει εκτός ΣΚΑΪ χωρίς κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης. Αυτά προς το παρόν γιατί το σκηνικό είναι ακόμη πολύ ρευστό…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Μάζεψαν την Παπαγεωργίου και τη Χριστοπούλου, με αποτυχίες στην πλάτη, έδωσαν ευκαιρίες και τώρα… Βέβαια, αυτές μια χαρά τα καταφέρνουν και επιπλέουν, να μας πουν το μυστικό!

  2. Kριμα αν θα φυγει η Χριστοπουλου , η Σκορδα χανει ενα πολυ καλο χαρτι απο το πανελ της . Η Σταματη θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη ,αλλα η Σκορδα δεν της φερθηκε καλα της εποχη του πρωινου αν και η Σταματη στηριξε πολυ το ζευγος ως πραγματικη φιλη . Το ζευγος απο τη αλλη την σνομπαρε και επενδυσε στον Ουγγαρεζο που γενικως δεν τα λεει καλα ως προς τις φιλιες του. Οποτε η Σκορδα τωρα εμεινε ξεκρεμαστη και ξερουμε ολοι καλα οτι μια παρουσιαστρια αν δεν εχει καλο αρχισυντακτη και αξιολογο πανελ , δεν τα παει καλα στα νουμερα.

  3. Απο την αλλη η Χριστοπουλου εβαλε την φιλια της πανω απο την δουλεια και πληρωνει τωρα το τιμημα , αφου ο Σκαι την πεταει εκτος.Προσωπικα θα της εδινα τα ευσημα!!!!❣️❣️

  4. Τα προηγουμενα ισχουν για τους μετριους παρουσιαστες που υπαρχουν αυτη την στιγμη στα πραγματα , αν υπαρξει στο μελλον παρουσιαστης που ειναι οντως ταλεντο , τοτε προαναφερθεντα ισχυουν αλλα σε μικροτερο ναθμο . προς το παρον η τηλεοραση εχει κατκλυστεις απο αταλαντα η μετριοτητες βυσματα

Ο καιρός σήμερα – Πολύ ζέστη. Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία

«Απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν». Νέα καταγγελία για πρώην εργαζόμενη στο beach bar όπου ξυλοκοπήθηκε ο 20χρονος