in

OMGOMG

Άγριο ανθρωποκυνηγητό κουκουλοφόρων από ταράτσα σε ταράτσα – Ταμπουρώθηκαν σε καμπαναριό, συνελήφθη ο ένας

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχτηκε από το πρωί της Δευτέρας (8.5.2023) όταν δύο κουκουλοφόροι εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες στην Θεσσαλονίκη. Οι δράστες έκαναν τεράστια άλματα από ταράτσα σε ταράτσα, ενώ εικάζεται πως εγκλωβίστηκαν μετά από φωτιά σε κατάστημα.

  • Οι δύο κουκουλοφόροι εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, καθώς και δημοσιογράφοι.

Νωρίτερα ο ένας από αυτούς είχε σκαρφαλώσει στο καμπαναριό του Αγίου Μηνά. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δράστες άνοιξαν πυροσβεστήρα κατά των αστυνομικών και πέταξαν αντικείμενα στο δρόμο.

  • Οι δράστες – που είναι ντυμένοι στα μαύρα και φορούν κουκούλες – έκαναν χειρονομίες στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ1, φώναζαν στους αστυνομικούς: «Ελάτε να μας πάρετε», ενώ πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα!

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροσβεστική και αστυνομία ενημερώθηκαν για φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρικών. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τους διαρρήκτες σε ταράτσα. Σημειώνεται πως η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το μαγαζί.

  • Δεν έχει γίνει σαφές αν οι κουκουλοφόροι συνδέονται με τη φωτιά στο κατάστημα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ενόχληση στο Open από την πίεση Τσολάκη – Ένα βήμα πριν από την έξοδο η Ελένη…

Το…ατύχημα της Ανδριολάτου – Μας δείχνει το βρακάκι της ενώ αγκαλιάζει τον Παπακαλιάτη!