in

AngryAngry CryCry

Άγρια συμπλοκή σε γνωστό μπαρ – Οι τσαμπουκάδες… ο πορτιέρης και ο μπάτσος που πυροβόλησε

Όλα συνέβησαν έξω απο γνωστό μπαρ με τον 54χρονο να μην τους επιτρέπει την είσοδο. Η κατάσταση μετά απο λίγα λεπτά ξέφυγε με τα τρία αδέρφια να απειλούν τον εργαζόμενο. Στο σημείο βρισκόταν και ο γιος του πορτιέρη… ένας νεαρός αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

  • Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο αστυνομικός είδε να βγαίνει μαχαίρι μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο και πυροβόλησε. Μάλιστα, όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο άκουσμα του πυροβολισμού όλοι πάγωσαν. Η σφαίρα βρήκε έναν εκ των τριών τσαμπουκάδων στην κοιλιά και στο πόδι.

  • Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τα τρία αδέρφια, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και τον 32χρονο αστυνομικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στους νεαρούς βρήκαν πάνω τους τρία μαχαίρια. Τέλος, για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έσκασε ΤΩΡΑ – Στο φώς η μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου που συκοφαντεί τον γιό του

Θρίλερ στην Πάτρα – Η αντίφαση του Δασκαλάκη και το “κέρατο” απο την Πισπιρίγκου