in

AngryAngry OMGOMG

«Αγόρια στο ντους»- «Απαράδεκτη η κίνηση της δασκάλας να δείξει στα παιδιά την ταινία», λέει γονέας

Έντονα προβληματισμένοι δηλώνουν οι γονείς ενός δημοτικού Σχολείου της Αθήνας από την κίνηση μιας δασκάλας να προβάλει στους 10χρονους μαθητές της, ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου μεταξύ αγοριών στην εφηβεία.

  • Όπως δηλώνει στο protothema ένας από τους πατεράδες, που το παιδί του ήταν μέσα στην τάξη με τους συμμαθητές του και είδαν την ταινία, τα μισά παιδιά του τμήματος σοκαρίστηκαν και ντράπηκαν, όπως αναφέρει, ενώ τα υπόλοιπα που δεν πρόσεχαν την ταινία και μιλούσαν μεταξύ τους, αδιαφόρησαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον πατέρα θεωρεί απαράδεκτη την κίνηση της δασκάλας, ενώ σύμφωνα με άλλους γονείς που μίλησαν… θα επιθυμούσαν να είχε συνενοηθεί η δασκάλα με τους γονείς προτού προβάλλει την ταινία γιατί πρόκειται, όπως λένε για να ευαίσθητο θέμα.

«Δεν θα ήμουνα χαρούμενος, είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελα να το εξηγήσω στα παιδιά μου. Χωρίς να είμαστε ενάντια στην διαφορετικότητα, θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να γίνει αυτό, πολύ απότομο και απαράδεκτο. Θα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος για το πώς θα πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα στα παιδιά μας. Θα έπρεπε η δασκάλα να ρωτήσει τους γονείς πριν το προβάλλει. Το αποφασίζω και διατάζω είναι δύσκολο ειδικά για τέτοια θέματα που είναι λεπτά», λέει γονέας του δημοτικού σχολείου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεγάλο “χουνέρι” από Βαλαβάνη σε Βασάλο – Του το ανακοινώνει μόλις γυρίσει στην Ελλάδα!

Ηρακλειά – Δασκάλα έχει την κόρη της μοναδική μαθήτρια στο δημοτικό όπου διδάσκει