in ,

CryCry LOLLOL

“Αγόρασαν” το “βαρίδιο Φαίη” στον ΣΚΑΙ και ψάχνουν τρόπο να τον “στείλουν” απο την πρωϊνη ζώνη

Στον ΣΚΑΙ θέλουν να επαναφέρουν την ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» στο slot 10-12, εκτιμώντας πως τους κατέστρεψαν με τη φετινή μετακόμιση. Το να παίρνουν ενημερωτικό lead in από το «Σήμερα» είναι πολύ βοηθητικό, ωστόσο πρέπει να πει το μεγάλο «ναι» η θεία απο το Κιλκίς ώστε να αλλάξει ζώνη προβολής. 

  • Το 12-2 το φοβάται πολύ διότι αντιλαμβάνεται πως σε αυτή τη ζώνη κυριαρχεί στο έπακρο η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της. Φυσικά, υπάρχει και ένα πολύ ανατρεπτικό σενάριο που έχει «πέσει» στο τραπέζι και αν πραγματοποιηθεί, τότε θα μιλάμε για τεράστια ανατροπή.

Μαθαίνω πως σύντομα θα γίνει μία κρούση στην Σκορδά από το κανάλι πως θα της φαινόταν η ιδέα να παρουσιάσει ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στη ζώνη 3-5, εκεί δηλαδή που βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς. Να επιστρέψει δηλαδή στις ώρες εκείνες που έκανε πριν από πολλά χρόνια επιτυχία στο ALTER με το «Πολύ μπλα μπλα». 

  • Μωρε λέτε;;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Δεν θα το δεχοταν η Σκορδα με τιποτα αυτο , παντως το χθεσινο καρφι ηταν για τον Λιαγκα περι δημοσιογραφων! Ο Λιαγκας φετος πεταει αφου πεταξε τα βαριδια απο την πλατη του οπως την Νομικου , επισης χειριστηκε το θεμα των Τεμπων με ειλικρινεια και δεν τσιμπησε !Πολυ εξυπνη και η σημερινη του αποφαση να μην ασχοληθει περαιτερω με την υποθεση , διοτι ευτελιστηκε το θεμα και χανουμε την ουσια

Νικολαΐδης κατά Κανάκη – «Άκου λοιπόν γελοίε, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής»

Θρήνος στην καλλιτεχνική πιάτσα – Νεκρός ο σκηνοθέτης Λάκης Παπαστάθης