in

CryCry OMGOMG

Αγνοούμενος Μεσολόγγι – Η έκκληση της αδελφής του – «Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα»

Άφαντος για όγδοη ημέρα παραμένει ο 30χρονος κυνηγός, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι κινήσεις του ανθρώπου που τον είδε για τελευταία φορά
Τα ίχνη του νεαρού άντρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει -όπως ισχυρίζεται- για κυνήγι με έναν 31χρονο.

Έκτοτε ο 30χρονος παραμένει άφαντος, παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κινήσεις του κρεοπώλη, του ανθρώπου που είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο.

Η αδελφή του αγνοούμενου μίλησε στο mega για την πορεία των ερευνών αναφέροντας ότι η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη, καθώς δεν έχουν νεότερα σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Μάλιστα ανέφερε για άλλη μία φορά η αδελφή του αγνοούμενου: «Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει…».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του μετά από 13 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Λεωνίδας Κακούρης – Οι πληροφορίες για την υγεία του – Πότε επιστρέφει στο «Ναυάγιο»