in

Άγιοι Ανάργυροι – «Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», λέει η μητέρα του 39χρονου

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία 28χρονης που διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (1.0.2024) , λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, με δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Η μητέρα του 39χρονου που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους την 28χρονη, τόνισε μιλώντας στο T Life πως πλέον είναι «πεθαμένος» για εκείνη.

«Να πείτε παντού ότι ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», είπε συγκλονισμένη η μητέρα του δράστη.

Νωρίτερα, «πολλά συγγνώμη», με έντονο συγκινησιακό φόρτο ο πατέρας του 39χρονου δράστη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα πήγε αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από ένα φίλο της, για να καταγγείλει τον 39χρονο, επειδή την παρενοχλούσε. Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Η αξιωματικός Υπηρεσίας της είπε να περιμένει μέσα στο Α.Τ., προκειμένου να καλέσει ένα περιπολικό.

Η 28χρονη όμως, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, δεν περίμενε και αμέσως μετά βγήκε έξω από το Α.Τ., μαζί με το άτομο που την συνόδευε. Παράλληλα, κάλεσε η ίδια από το κινητό τηλέφωνό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να πάει ένα περιπολικό στο σημείο.

Την ώρα που μιλούσε με το «100», ο 39χρονος, που παραμόνευε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε, ενώ ο φίλος της δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, και με τη συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται, ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νέος Κόσμος ΤΩΡΑ – Το δίκτυο με τις κυρίες που ικανοποιούν άντρες μέσω σπα…

POS – Ολοκληρώνεται με επιτυχία η διασύνδεση με τις ταμειακές μηχανές. Πότε ενεργοποιούνται τα πρόστιμα