in

AngryAngry WTFWTF

Αγία Παρασκευή ΤΩΡΑ – «Είπαν στον γιο μου “πήγες στην αστυνομία” και τον έβριζαν για 47 δευτερόλεπτα»

Νέες αποκαλύψεις για τις απειλές που δέχθηκε το Σάββατο το βράδυ ο 14χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση στην Αγία Παρασκευή έδωσε ο πατέρας του παιδιού.

  • Όπως είπε ο άγνωστος που πήρε από απόκρυψη στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού του είπε «”πήγες στην αστυνομία” με μια βρισιά και ήταν 47 δευτερόλεπτα που τον έβριζε». Όσον αφορά το αν γνωρίζει ποιο ήταν το άτομο αυτό ο πατέρας του 14χρονου είπε ότι «δεν κάνω εικασίες για την ταυτότητα αυτού που πήρε τηλέφωνο, θα τα βρει η αστυνομία. Αρκετά έχει περάσει το παιδί μου πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα».

Ο πατέρας του 14χρονου είπε, επίσης, ότι το παιδί του θα επιστρέψει σήμερα, Δευτέρα, στο ιδιωτικό σχολείο του ενώ πρόσθεσε ότι οι γονείς του 13χρονου δράστη που φοιτά στο ίδιο σχολείο επικοινώνησαν διαδικτυακά με την διευθύντρια και είπαν ότι όλη η οικογένεια έχει κορονοϊό «και υποψιάζομαι οτι σήμερα δεν θα πάει στο σχολείο (σ.σ. ο 13χρονος που ήταν στην ομάδα των τριών που επιτέθηκαν στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή)».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου «ο ψυχολόγος που μιλήσαμε μας είπε το παιδί να επανέλθει στην πραγματικότητα, να μη συζητά το θέμα, να μην πει τίποτα στους συμμαθητές του, ούτε σε κανέναν άλλο και να παριστάνει ότι όλα είναι καλά μέχρι να γίνουν. Θα το προσπαθήσουμε. Δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, αλλά τον πείσαμε»

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μάς συστήνει την σύντροφό του, Αγγελική, για πρώτη φορά

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επέστρεψε μετά την απώλεια του πατέρα της