in

Αγανακτισμένοι οι γονείς για τον 66χρονο οδηγό του σχολικού χωρίς δίπλωμα – «Τον είχαν ξαναπιάσει πιωμένο»

«Τον είχαν ξαναπιάσει να είναι πιωμένος και του είχαμε κάνει παρατήρηση», λέει μιλώντας στο newsit.gr, η Λαμπρινή Λάζαρη. Είναι η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, όπου συνελήφθη ο 66χρονος οδηγός του σχολικού λεωφορείου, χωρίς δίπλωμα.

Ο 66χρονος συλληφθείς οδηγός επί καθημερινής βάσεως μετέφερε περισσότερους από 40 μαθητές σε διάφορα σχολεία της Αττικής. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του συγκεκριμένου σχολείου, Λαμπρινή Λάζαρη, αναρωτιέται πώς ένας άνθρωπος που έχει συλληφθεί επανειλημμένα, βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης.

«Τον είχαν ξαναπιάσει να είναι πιωμένος και του είχαμε κάνει παρατήρηση. Δεν πιστεύαμε ότι δεν θα είχε δίπλωμα και θα ήταν τα παιδιά σε κίνδυνο».

Όπως εξηγεί στο newsit.gr, αρχικά όταν άκουσε την είδηση δεν πίστευε ότι πρόκειται για το σχολείο των παιδιών τους.

«Γαλάζια Ακτή – Παναγή Μιχάλη είναι το δρομολόγιο που έκανε και επειδή πήγαιναν σωστά όλα τα δρομολόγια σήμερα (σ.σ. 05.04.2023), νόμιζα αρχικά ότι δεν ήταν του δικού μας σχολείου».

Ο 66χρονος έχει συλληφθεί άλλες 2 φορές στο παρελθόν – πρώτη φορά το 2019 – για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρό ποδηλάτη

Τάσος Γιαννόπουλος – «Δεν υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω με τον Πέτρο Φιλιππίδη»