in

Αύξηση κρουσμάτων σαλμονέλας στην Ευρώπη ανησυχεί τους επιστήμονες

Food safety and quality assessment. Microbiologist testing poultry sample for the presence of salmonella and Escherichia coli,

Έξαρση παρουσιάζουν τα κρούσματα σαλμονέλας στην Ευρώπης το τελευταίο διάστημα, με τους επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Συχνότερα εμφανίζεται το στέλεχος Salmonella Mbandaka ST413, με την πιο πρόσφατη εστία μόλυνσης να εντοπίζεται σε συγκεκριμένα κατεψυγμένα προϊόντα

 

  • Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιατί Χάρι και Μέγκαν έμαθαν για την Κέιτ όπως ο υπόλοιπος κόσμος; Η επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους

Χρήστος Κάλοου – «Αυτή τη στιγμή δεν με ξέρει κανείς, γιατί ήμουν σκληρός στη διαπραγμάτευση»