in

Αυτός είναι ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση “Μπαμπάδες με Ρούμι”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Πάμε Δανάη” ήταν το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος και ανακοίνωσε πως θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι”.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του: “Αν είχαμε καθυστερήσει, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά”

“Έχω αγάπη γι’ αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Ευτυχώς υπήρξε υλικό, το “μονοπάτι” του Χρήστου που με βοήθησε, και διάβασμα πολύ. Όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, γίνεται αυτό. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσα να μην το κάνω. Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του αλλά του έστειλα μήνυμα, ρωτάω συνεχώς την Βίκυ Σταυροπούλου, θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι στην περιοδεία του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, την Βίκυ, το θέατρο “Αλίκη”. Θα βγω αύριο σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες” είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρατερός Κατσούλης – «Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο»

Ηράκλειο – Μητέρα με τον θάνατό της έδωσε ζωή σε 7 συνανθρώπους μας