in

CryCry CuteCute LoveLove OMGOMG

Αυτός είναι ο Έλληνας κολλητός του Τσούμπερ – Πρόκειται για τον…

Είναι καλά φιλαράκια και είναι οι δυο τους αχώριστοι από όταν ο Ελβετός σταρ της ΑΕΚ που της χάρισε ουσιαστικά ενα πρωτάθλημα φέτος πάτησε το πόδι στην Ελλάδα.

 

  • Τα κολλητάρια χαίρονται μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και την ζωή στην Ελλάδα.

Ο Βασίλης Καρβουνίδης γιος του φυσικοθεραπευτή και οστεοπαθητικού Χρήστου Καρβουνίδη απο μικρός αποτέλεσε μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπαιξε στις ακαδημίες ΑΕΚ και τους Παναθηναϊκού .

  • Η ζωή όμως τα φέρνει αλλιώς και άνοιξε μία καινούργια πόρτα και αυτή είναι εκείνη του φυσικοθεραπευτή και το fitness coach δίπλα στον πατέρα του στην οποία διαπρέπει κι ας είναι μόλις 26 χρονών.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα της ΑΕΚ είναι ανεξίτηλη και η προσωποποίηση αυτού είναι η παρουσία του συνεχώς στους αγώνες της ομάδας και πολύ βαθιά φιλία που έχει αναπτύξει με έναν εκ των πρωταγωνιστών της, τον Στήβεν Τσούμπερ.

  • Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρβουνίδης junior έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του Τσουμπερ σε ψυχολογικό και ιατρικό σκέλος καθώς ήτανε δίπλα του όταν εκείνος ήταν στα χειρότερα του με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

 

Λίγους μήνες μετά ήρθε η δικαίωση και για τους δύο καθώς και ηθική ικανοποίηση όντας πρωταθλητές. Εν κατακλείδι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο στον κόσμο γιατί από το πουθενά μπορεί να δημιουργήσει φιλίες και σχέσεις ανθρώπων μπορεί να κρατήσουν μια ζωή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έκτακτο – Τέλος εποχής για το TikTok. Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες

Σοκ στην Καβάλα – Εξετάζονται και τα 8 αδέρφια για κακοποίηση από τον 52χρονο πατέρα