in

OMGOMG AngryAngry

Αυτός είναι ο 38χρονος που άρπαξε το 7χρονο αγοράκι στη Λάρυμνα – Ζήτησε λύτρα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοχεία ενός 38χρονου ο οποίος άρπαξε 7χρονο αγοράκι στην Λάρυμνα Φθιώτιδας και ζητούσε λύτρα για να το επιστρέψει.

  • Kατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 38χρονου αλλοδαπού για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα (14) έτη από υπαίτιο που τέλεσε την πράξη με σκοπό να εισπράξει λύτρα.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον 7χρονο Σάλεχ Οβτσαρένκο για τον οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό έγινε το βράδυ της 25ης Ιουνίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδας. Ο 38χρονος ήταν μαζί με 40χρονη αλλοδαπή και το 7χρονο αγοράκι, του οποίου τυγχάνει βιολογικός  πατέρας και προέβη στην αρπαγή του.

Απαίτησε χρηματικό ποσό για να επιστρέψει το παιδί

Στη συνέχεια επικοινώνησε με την 40χρονη η οποία έχει την αποκλειστική επιμέλεια του ανηλίκου, και απαίτησε για την επιστροφή του παιδιού χρηματικό ποσό.

Πρόκειται για τον:

BARAKAT (επ.) RAMI (ον.) του SALEH MOHAMED και της FATEMA, γεννηθέντα την 30-12-1985 στη Συρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αδιαθεσία Κουτσούμπα ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής – Διεκόπη η συνεδρίαση

Τσελέντης για σεισμό στη Φυλή – «Βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας να σας πει τι;»