in

CuteCute LoveLove LOLLOL CryCry

Αυτό είναι το μέλλον της Μπάρκα στο Mega – Η αλλαγή ώρας και οι κομμένοι συνεργάτες

Στο Mega παραμένει η Σίσσυ Χρηστίδου αφού έχει συμβόλαιο για μια ακόμη χρονιά. Η παρουσιάστρια που βγαίνει στον αέρα τα πρωϊνά του Σαββατοκύριακου δεν αποκλείεται να αλλάξει ζώνη και να μεταφερθεί στην καθημερινή. Εκεί που το κανάλι “αιμορραγεί”.

 

  • Κάποιες πηγές μέσα απο το κανάλι αναφέρουν πως η Χρηστίδου θα πάρει την θέση της Δανάη Μπάρκα. Η ίδια το διαψεύδει.Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Σούσουλας. 

 

Απο την άλλη η Μπάρκα παραμένει στο “μαγαζί” αλλά μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο. Η πρόθεση είναι να ανανεωθεί πλήρως και η ομάδα κυρίως μπροστά απο τις κάμερες με πολλούς εκ των υπαρχόντων να πηγαίνουν σπίτι τους.

 

Ο χρόνος θα δείξει!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. η μπαρκα πρεπει να κανει τηλεπαιχνιδι ψυχαγωγικο. η σισσυ να παει στο καθημερινο 10-13. η μαλεσκου να παει σαββατοκυριακο στο μεγκα. η μελετη για εμενα πρεπει να κανει εκπομπη σα τα μεσανυχτα που εκανε στον αλφα. τον τσουρο θα τον εβλεπα κ ανετα στο 8-10 καθημερινο πρωινο. η μενεγακη πρεπει να φυγει απ το μεγκα. δε προσδιδει τιποτα ουτε σε νουμερα ουτε στο προγραμμα. οι επαναληψεις των δυο ξενων κ της ντολτσε βιτα θα κανανε καλυτερα νουμερα απ τη μενεγακη και με μηδεν κοστος.

  2. Διάβασα σε σχόλιο να πάει το ρομπότ Μαλέσκου στο ΣΚ του Mega??? Μνήσθητί μου Κύριε🤦‍♀️ Αυτή μιλάει πιο πολύ σαν την Μενεγάκη παρά η ίδια η Μενεγάκη… Εντάξει οι περισσότερες λίγο πολύ μιμήθηκαν την Μενεγάκη αλλά αυτή το τερμάτισε… την τερμάτισε την πίστα😂

Θλίψη – Νεκρός ο Νικόλας Δούκας

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Ο Χασάπης δεν “έφαγε” τον Μπάμπη Κούτσικο μόνος… του