Αυτό είναι το “μεγάλο χαρτί” του Alpha – Η σειρά που σάρωσε σε 50 χώρες έρχεται στην Ελλάδα

2 Min Read

Στον Alpha δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο επενδύουν σε μια ακόμη σειρά που έχει ήδη δοκιμαστεί με εντυπωσιακή επιτυχία στο εξωτερικό και φιλοδοξεί να εξελιχθεί στο δυνατό του χαρτί απέναντι στον ανταγωνισμό.

  • Οι «Κόρες της Αρετής» βασίζονται στην τουρκική υπερπαραγωγή Fazilet Hanım ve Kızları, μια σειρά που δεν έκανε απλώς επιτυχία στη γειτονική χώρα. Ταξίδεψε σε περισσότερες από 50 χώρες, απέκτησε εκατομμύρια τηλεθεατές και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά formats των τελευταίων ετών.

Το μυστικό της επιτυχίας; Έντονες οικογενειακές συγκρούσεις, απαγορευμένοι έρωτες, ίντριγκες, μεγάλα μυστικά και συνεχείς ανατροπές. Όλα εκείνα τα στοιχεία που κρατούν τον τηλεθεατή καθηλωμένο και δημιουργούν καθημερινή συνήθεια.

  • Στον Alpha γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μάχη της μυθοπλασίας θα είναι φέτος ιδιαίτερα σκληρή. Γι’ αυτό και δεν επένδυσαν σε ένα τυχαίο σενάριο, αλλά σε μια ιστορία που έχει ήδη αποδείξει την αξία της στις διεθνείς αγορές.

Το μεγάλο στοίχημα, βέβαια, είναι αν η ελληνική μεταφορά θα καταφέρει να διατηρήσει τη δυναμική του αυθεντικού format, προσαρμόζοντας τους χαρακτήρες και την πλοκή στα ελληνικά δεδομένα. Αν το πετύχει, τότε ο Alpha μπορεί να αποκτήσει ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» της νέας σεζόν και να μπει με αξιώσεις στη μάχη της τηλεθέασης.

Share This Article