in

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Καϊλή στην είδηση της αποφυλάκισής της

Η Εύα Καϊλή, μετά από πολλούς μήνες που παρέμεινε στις φυλακές των Βρυξελλών, θα αφεθεί ελεύθερη, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

  • Την ώρα που η ίδια βασανιζόταν και είχε μέχρι και αυτοκτονικές τάσεις, αναδύθηκε μία ελπίδα για εκείνη, καθώς θα μπορεί να δει ξανά την κόρη της, που ήταν και η μεγαλύτερή της έγνοια όλο αυτό το διάστημα.

Ο δικηγόρος της, λοιπόν, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 στην κάμερα του MEGA, αποκαλύπτοντας ποια ήταν η αντίδρασή της μόλις ενημερώθηκε, ενώ εξήγησε και τι ακριβώς θα συμβεί με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι και το σπίτι που μένουν.

  • Η πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή μετά την είδηση της αποφυλάκισής της

«Από χθες το βράδυ, όταν της το ανακοινώσαμε, μάλιστα μίλησα μαζί της τέσσερις-πέντε φορές μέχρι να το συνειδητοποιήσει ότι πράγματι τις επόμενες ημέρες θα αφεθεί ελεύθερη, ήταν σε μία κατάσταση, μετά από 4,5 μήνες που επικοινωνούν καθημερινά μέσα από τις φυλακές… είναι η πρώτη φορά που την άκουσα χαρούμενη, είναι η πρώτη φορά που χαμογέλασε και μου είπε: “Μου λες αλήθεια Μιχάλη, θα δω το παιδί μου;”. Αυτή ήταν η αντίδρασή της, βαθιά ανθρώπινη», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

  • Και συμπλήρωσε ξεκαθαρίζοντας για τις φήμες που αναφέρουν πως θα βρίσκεται σε άλλο σπίτι από εκείνο που θα βρίσκεται ο σύζυγό της:

«Υπάρχουν δύο χώροι. Στον έναν μένει ο σύντροφός της και στον άλλον, με δική της επιθυμία, θα μένει μόνη της, θα μένει αυτή με την κόρη της. Δεν είναι κάτι που το διέταξε ο ανακριτής, θα μπορούσαν να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Ήταν επιθυμία που εκδηλώθηκε από εμάς να είναι σε χωριστό χώρο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Βόλος ΤΩΡΑ – Έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε στύλο της ΔΕΗ… (Εικόνα)

Νέος χωρισμός για τον Παπαδόπουλο – «Τον παράτησε η 25αρα» (ΦΩΤΟ)