in

CryCry

Αυτή ήταν η Μαρίνα – Βούτηξε στο κενό από τον 16 όροφο πολυκατοικίας

Στο φως έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο της Μαρίνα Γιάνκινα, της επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικών του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, αρμόδιας για τη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια, μετά τη «βουτιά θανάτου» που φέρεται να έκανε από τον 16ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη.

  • Η Γιάνκινα έπεσε από τον 16ο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρωσίας, η αστυνομία εξετάζει ως βασική εκδοχή του θανάτου της την αυτοκτονία αλλά η Ανακριτική Επιτροπή, προς το παρόν, δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό επίσημα.

Σύμφωνα με το Mash στο Telegram, τις πληροφορίες του οποίου επικαλείται και το Meduza, η Μαρίνα κάλεσε τον πρώην σύζυγό της και του ζήτησε να καλέσει την αστυνομία πριν πέσει στο κενό. Τελικά, φαίνεται ότι βούτηξε επειδή «αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας».

  • Πάντως, η αστυνομία βρήκε έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα στο μπαλκόνι του 16ου ορόφου και οι έρευνες συνεχίζονται. Πριν αναλάβει καθήκοντα στο υπουργείο Άμυνας, η Μαρίνα Γιάνκινα εργαζόταν στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εφορίας και επίσης ήταν αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιουσιακών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Φεβρουαρίου σε εξοχικό σπίτι χωριού έξω από τη Μόσχα, βρέθηκε το πτώμα του πρώην αναπληρωτή επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης του υπουργείου Εσωτερικών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (γνωστή ως «Κέντρο Ε»), στρατηγού Βλαντίμιρ Μάκαροφ, ο οποίος πιθανολογείται ότι αυτοκτόνησε.

Δίπλα στο πτώμα του υπήρχε μια καραμπίνα Berkut-2M.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Στο δικαστήριο ο «ψευτογιατρός» – Μήνυσε για ξυλοδαρμό μητέρα πρώην ασθενούς του

Βιασμός 28χρονης στην Πετρούπολη – «Είδαν να με βιάζουν και δεν με βοήθησε κανείς»