in

CuteCute

«Αυτή η νύχτα μένει» – Το αντίο της Μαυρομάτη. «Ευχαριστώ τη ζωή…»

Φινάλε έκανε χθες η σειρά του Αlpha «Αυτή η νύχτα μένει» που δεν πήρε το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο.

Η πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη, κόρη της Λίλας Καφαντάρη, αποχαιρετά την «Ζέτα γράφοντας λίγο πριν την προβολή του επεισόδιου «Απόψε κλείνει ένας υπέροχος κύκλος.. Αυτή η νύχτα μένει… Ευχαριστώ τη ζωή και τους ευγενικούς και ταλαντούχους ανθρώπους που συνάντησα σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και την ευκαιρία να ζήσω μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη… Και να γνωρίσω έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο.. τα δώρα είναι αμέτρητα.. Ζετακι, αντίο!»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Πολύ καλό και ωραίο σήριαλ το οποίο όμως δεν είχε την αναμενόμενη τηλεθέαση λόγω του αντιπαθέστατου Μπισμπίκη και της μέτριας ερμηνείας του.

  2. Εδωσε το στιγμα του για αλλη μια φορα αν και εμφανιστηκε ελαχιστα , πολυταλαντος, ερμηνευσε τον ρολο του σκυλα πειστικοτατα . Απο τον δηθεν αγριο αλλα εν τελει “βουτυρο” μπαμπα στο σοι , σε εναν αδιστακτο σκυλα που κινουσε τα νηματα .H ιστορια ηταν ενδιαφερουσα αλλα η παραγωγη λιγη, οπως και η επιλογη των ηθοποιων, η Μασχα δεν επεισε ηταν υπερβολικη στην ερμηνεια κατα την γνωμη μου, αντιθετα με τους Τσορτεκη , Καρβουνη, Αρμενη.
    Επισης εντυπωση μου εκανε ο Νταλιανης ως παπας που φορουσε τζιν παντελονι,κανενας δεν προσεξε αυτη την τοσο σημαντικη λεπτομερεια;Η ερμηνεια του επισης δεν ηταν πειστικη.

Θεσσαλονίκη – Έκαναν γυμνισμό στη λεωφόρο Νίκης, δίπλα στον δρόμο (Βίντεο)

Έκτακτο – Νεκρή η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου. Θα γεννούσε σε 3 μέρες…