in

CryCry OMGOMG AngryAngry

Αυτή είναι η “Μήδεια” της Βέροιας που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Δεν χωρά ανθρώπου νους το ανατριχιαστικό έγκλημα με το νεκρό βρέφος 11 μηνών στη Βέροια, που πέταξε η ίδια του η μητέρα στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

  • Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν, με την 29χρονη όπως έγινε γνωστό να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί συνολικά δέκα φορές σε ψυχιατρικές κλινικές.

Η ίδια, ύστερα από τις πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι το σκότωσε, αφήνοντάς το στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, τη νύχτα της Παραμονής του 2023. Αμέσως, συνελήφθη και εντός της ημέρας οδηγείται στον εισαγγελέα.

 

Όπως αναφέρει το thesstoday, από τη νεκροψία προέκυψε ότι το άτυχο κοριτσάκι είχε ασφυκτικό θάνατο στο νερό, ενώ ο ιατροδικαστής βρήκε στο κορμάκι του και δαγκωματιές που είχαν γίνει από ζώα, ενώ ήταν ήδη νεκρό.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη έφυγε το βράδυ της παραμονή Πρωτοχρονιάς από το σπίτι, στο οποίο διέμενε με το βρέφος, τη μητέρα της και τον παππού της και φέρεται να είπε πως θα πάει σε ρεβεγιόν με φίλους. Επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη ημέρα χωρίς το μωράκι, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει και να ενημερώσει την αστυνομία, καθώς έδινε ασαφείς απαντήσεις για το πού ήταν το παιδί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και η 29χρονη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Τη μία έλεγε ότι το παιδί έφυγε μόνο του, την άλλη ότι είναι κάπου αλλού.

 

Κάποια στιγμή φέρεται να είπε ότι πήγαν μια βόλτα στο ποτάμι κι εκεί οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τελικά και ύστερα από πίεση η 29χρονη ομολόγησε ότι το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα και υπέδειξε το σημείο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά το έγκλημα πήγε και διέμεινε σε ξενοδοχείο.

  • Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου, μικρού κοριτσιού εστιάστηκαν στο φράγμα του Αλιάκμονα. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ το βρήκαν τελικά γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας νεκρό και παγωμένο να επιπλέει μέσα στην τεχνητή λίμνη στην περιοχή Αγία Βαρβάρα. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του. Σε βάρος της μητέρας του παιδιού σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, που θα αποφασίσει για την τύχη της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

31 Comments

  1. Πόσοι ακόμα θα δολοφονηθούν γιατί κάποιοι τους αφήνουν έξω από τα ψυχιατρεία? Οι άνθρωποι αυτοί δεν ανήκουν στην κοινωνία. Δεν μπορούν να ζουν ανάμεσα σε αθώους πολίτες και να κάνουν παιδιά και να τα σκοτώνουν. Η θέση τους είναι σε ένα ίδρυμα.

  2. Τις προάλλες απουσιάζα για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 22 του Δεκέμβρη έως τις 28, για λόγους ανωτέρας βίας και δεν είχα καμμία πρόσβαση στο ίντερνετ από τις 26 του μήνα που μπήκα για λίγο από κινητό άλλου που είχε MB. Είδα μια αντιπαράθεση που είχες στα σχόλια και προς μεγάλη μου έκπληξη, πάλι με κατονόμασες ενώ δεν συμμετείχα καν στην συζήτηση. Κατηγόρησες μια σχολιάστρια ότι είμαι εγώ ενώ ξεκάθαρα δεν είμαι, και της είπες ότι γράφω επιθετικά επειδή σου απάντησε όπως σου άξιζε και όπως της μίλησες αρχικά, όπως και οι υπόλοιποι που πήραν το μέρος της. Εσύ είπες σε όλους να το βουλώσουν και μετά ζητάς και τα ρέστα. Γι’ αυτό σου τα έγραφα όλα αυτά τις τελευταίες μέρες. Να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να τα διορθώνεις. Εσύ ξεκίνησες όλες τις αντιπαραθέσεις μαζί μου όλον αυτόν τον καιρό και πολύ καλά κανω και σου απαντάω έτσι. Σου αξίζει τέτοιος που είσαι. Καταλαβαίνεις πόσο παρανοϊκός είσαι? Σκέψου ότι για να στο λένε όλοι, κάπου κι εσύ κάνεις λάθος. Γίνε άνθρωπος επιτέλους. Ο χρόνος άλλαξε, εσύ ακόμα?

    • Έλα τώρα που δεν ξέρεις. Εσύ είπες να το βουλώσουν όλοι για το θέμα του Φιλιππίδη και σε έβαλαν ΟΛΟΙ στην θέση σου και καλά σε έκαναν. Κι εγώ εκείνες τις μέρες, δεν είχα καν ίντερνετ. Δεν βρέχει, σε φτύνουν.

      • Ηρέμησε ανορθόγραφε Νικολάκη γιατί τα νεύρα σου δεν είναι καθόλου καλά. Έχεις τρομερή υπερένταση και τρώγεσαι συνέχεια. Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη. Όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ. Και το ξέρεις πολύ καλά και σε πονάει πολύ. Στα έχωσε μια χαρά, άψογα η Ellie τις προάλλες και οι υπόλοιποι. Στα είπαν όλα μια και έξω. Δεν βρέχει, σε φτύνουν. Εγώ έχω έναν και μοναδικό εαυτό. Τώρα, διχασμένος/τριχασμένος πολυχασμένος είσαι εσύ που γράφεις και απαντάς στον εαυτό σου. Μόνος σου τα λες, μόνος σου απαντάς. Κοίταξέ το. Είναι σοβαρό το θέμα σου λέω. Τα έχεις χαμένα, ανησυχώ για εσένα.

      • Δεν είμαστε όλη την ώρα σαν κι εσένα να γράφουμε 24/7 στο ίντερνετ, βλαμμένο. Εσύ γράφεις όλη την ώρα. Ακόμα και στις γιορτές. Δεν έχεις ζωή γι’ αυτό. Αν είχες δεν θα έλιωνες ΜΟΝΙΜΑ στο ίντερνετ. Επίσης, μάθε ότι δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από εσένα.

  3. Κανείς δεν ασχολείται μαζί σου και θες να τραβήξιες την προσοχή. Εσύ τρώγεσαι με όλους και τους βλέπεις
    για “συριζοτρόλ”. Η απόλυτη παράνοια. Χρειάζεσαι βαριά ψυχοφάρμακα και αν σε πιάσουν.

    • Βγάζεις άκρη με αυτά που γράφεις? Πήγαινε να σε κοιτάξει κάνας γιατρός. Τι τραβάνε κι αυτοί οι έρμοι οι γονείς σου με το “λαχείο” που τους έτυχε.

    • Είναι άνθρωποι και καλλιτέχνες η Μήδεια η μουρλή? Εσύ δικαιολογημένα τρως το κράξιμο, γαλαζοτρόλ. Τους πάντες έχεις βρίσει. Έχεις αφήσει και κανέναν?

Η Κρεμλίδου με ζαρτιέρες δίνει συμβουλές για… ερωτικές βραδιές και πολύ χρήμα! (Vid)

Όταν η Μενεγάκη τα είχε “πάρει” on air με τον Χατζηνικολάου – «Γιατί με κάνεις και θυμώνω;»