in

OMGOMG

Αυτή είναι η 23χρονη που σκότωσε την μητέρα της με τηγάνι επειδή…

Η 23χρονη σκότωσε τη μητέρα της χτυπώντας τη με ένα σιδερένιο τηγάνι και μαχαιρώνοντάς την… δεκάδες φορές, επειδή είχε ανακάλυψε ότι την είχαν διώξει από το πανεπιστήμιο.

 

Η Σίδνεϊ Πάουελ από το Άκρον κρίθηκε ένοχη για φόνο και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων για τον βάναυσο θάνατο της μητέρας της, σύμφωνα με την Εισαγγελία της κομητείας Summit. Το θύμα ήταν εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

  • «Τον Μάρτιο του 2020, η κατηγορούμενη χτύπησε την Μπρέντα Πάουελ στο κεφάλι με ένα σιδερένιο τηγάνι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε σχεδόν 30 φορές στο λαιμό», ανέφερε το γραφείο σε ανακοίνωση. Η Πάουελ, πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Mount Union, έκλαιγε με λυγμούς στην αίθουσα του δικαστηρίου Summit County Common Pleas, όταν άκουσε ότι την απόφαση, ανέφερε το Akron Beacon Journal .

Η αστυνομία βρήκε την γυναίκα μέσα στο σπίτι της στο Scudder Drive με σοβαρά τραύματα στις 3 Μαρτίου 2020. Τόσο η ίδια όσο και η 19χρονη τότε κόρη της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου η Μπρέντα Πάουελ τελικά πέθανε.

  • Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Πάουελ επιτέθηκε στη μητέρα της, ενώ εκείνη τηλεφωνούσε στο πανεπιστήμιο της. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η υπεράσπιση υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη έπασχε από σχιζοφρένεια και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να λογοδοτήσει για τη δολοφονία. Ο Τζέιμς Ρέρντον, ένας από τους τρεις εμπειρογνώμονες στον τομέα της ψυχιατρικής που έκαναν τη διάγνωση, είπε ότι η Σίδνεϊ υπέστη ψυχωσικό επεισόδιο όταν σκότωσε τη μαμά της, την οποία θεωρούσε καλύτερη φίλη της.

Αλλά η Sylvia O’Bradovich, ψυχολόγος που προσλήφθηκε από τους εισαγγελείς, διαφώνησε με τη διάγνωση και είπε ότι η κατηγορούμενη δεν πληρούσε τον νομικό ορισμό της παραφροσύνης τη στιγμή του εγκλήματος. Αν και αναγνώρισε ότι η Σίδνεϊ πάσχει από προβλήματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων οριακών χαρακτηριστικών προσωπικότητας, κακοδιαχείρισης και αγχώδους διαταραχής, ανέφερε το Beacon Journal.

Ο Στίβεν, ο πατέρας της Σίδνεϊ και σύζυγος της Μπρέντα, και η γιαγιά της 23χρονης, είχαν προτρέψει τους εισαγγελείς να καταλήξουν σε απόφαση χωρίς δίκη. Αλλά η εισαγγελία είπε ότι έπρεπε οι ένορκοι να αποφασίσουν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΚΡΙΤΙΚΗ – Η «Μάγισσα», οι σκηνές σοκ και το ΕΣΡ

Η Μαύρη Τρύπα του Σκαϊ είναι φέτος οι πανάκριβοι “Πανθέοι”. Μα 2,9%;