in

AngryAngry OMGOMG

Αδιανόητο – Πλημμύρισε το Στεφανοβίκειο. Ελικόπτερα του Στρατού επιπλέουν στο νερό

Στην Αγχίαλο «χτύπησε» η «πύρινη λαίλαπα» και μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από τις εκρήξεις βομβών! Στο Στεφανοβίκειο του Βόλου «χτύπησε» η «υδάτινη λαίλαπα» με αποτέλεσμα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού βρέθηκαν βυθισμένα στο νερό!

  • Το χειρότερο είναι ότι πλημμύρισαν και οι εγκαταστάσεις της βάσης όπου γίνεται η τεχνική υποστήριξη ελικοπτέρων! Και πανάκριβων ελικοπτέρων-υπερόπλων…

Το νερό έχει φθάσει σχεδόν μέχρι το πιλοτήριο των ελικοπτέρων!

Σύμφωνα με το militaire “Το ΓΕΕΘΑ δεν έχει αναφέρει ούτε λέξη στα αμέτρητα ενημερωτικά δελτία που έχει δώσει αυτές τις ημέρες στη δημοσιότητα. Ίδια τακτική και από τον Α/ΓΕΣ Α.Χουδελούδη, τον οποίο ο Α/ΓΕΕΘΑ θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του. Βέβαια ακόμη υπάρχουν σκέψεις για να μείνει και πέμπτο χρόνο ο κ.Φλώρος! Προφανώς το Μαξίμου εκτιμά ιδιαίτερα τις «επιτυχίες» του και τον θεωρεί …αναντικατάστατο.

Η κακοκαιρία και η ένταση της είχε προβλεφθεί εγκαίρως και με ακρίβεια από τους μετεωρολόγους. Είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστούν -όσο είναι δυνατόν- προβλήματα, ειδικά στις εγκαταστάσεις συντήρησης; Όπως προκύπτει από το υλικό που έχει στη διάθεση του το militaire όποια μέτρα κι αν είχαν ληφθεί δεν αποδείχτηκαν αποτελεσματικά.

Μετά από την Αγχίαλο, τώρα το Στεφανοβίκειο… Κάτι δεν πάει καλά…”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Κοντολάζου – «Ζόρισα τη φωνή μου και απέκτησα…»

Έρευνα σοκ – Ο καρκίνος σε ηλικίες κάτω των 50 έχει αυξηθεί κατά 80%