Αδιανόητη τραγωδία στην Εθνική Οδό Καβάλας – Σερρών, με ένα 3χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του σε μετωπική σύγκρουση που σοκάρει. Και όσο αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες, το σοκ μεγαλώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος πατέρας φέρεται να οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης.
- Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, που τραυματίστηκαν, ενώ τραυματίας είναι και ο 51χρονος οδηγός του άλλου οχήματος.
Το πιο σκληρό στοιχείο; Το 3χρονο παιδί δεν βρισκόταν σε παιδικό κάθισμα. Ήταν στο μπροστινό κάθισμα, στην αγκαλιά της μητέρας του. Μια εικόνα που από μόνη της εξηγεί το μέγεθος της τραγωδίας. Η σύγκρουση σημειώθηκε έξω από το Παλαιοχώρι, με τις συνθήκες να διερευνώνται από την Τροχαία Καβάλας. Το ερώτημα που μένει είναι σκληρό: πόσα λάθη χωράνε σε ένα αυτοκίνητο; Γιατί εδώ δεν μιλάμε για ατύχημα μόνο. Μιλάμε για μια αλυσίδα επιλογών που κατέληξε σε τραγωδία.
