in

CuteCute OMGOMG

Αδερφός Κασσελάκη – «Του είπα “είσαι τρελός”, όταν μου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα»

Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, μίλησε για πρώτη φορά για εκείνον και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του.

«Είμαι μεγαλύτερος κατά 8 χρόνια από τον Στέφανο. Όταν ήταν μικρός ήταν ένα άτακτο παιδάκι, τον κυνηγούσα σε όλο το σπίτι πάρα πολλές φορές και τελικά εγώ έτρωγα το ξύλο τις περισσότερες φορές από τους γονείς μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κασσελάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εγώ είμαι αυτός που τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω έχω πρόβλημα. Είναι πάντα εκεί για εμένα. Όταν εκείνος έχει θέμα το καταλαβαίνω από τη φωνή του κατευθείαν. Ποτέ δεν μου λέει ότι έχει θέμα», τόνισε.

Για την οικογένειά τους: «Όλα αυτά που έγιναν με την οικογένειά μου, ευτυχώς έγιναν όταν ήμουν ήδη στο εξωτερικό. Ο Στέφανος δυστυχώς πέρασε πάρα πολύ δύσκολα».

Για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας: «Μου το είπε λίγο πριν το ανακοινώσει. Του λέω “είσαι τρελός”. Εγωιστικά τον ήθελα κοντά μου στην Αμερική. Προφανώς και στεναχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια για την οικογένειά μου».

Για τη στιγμή που του παρουσίασε τον σύντροφό του, Tyler: «Του είπα ότι “σ’ αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και να έχεις στη ζωή σου”. Η μητέρα μας υπάρχει περίπτωση να έρθει, απλά φοβάται και τα media. Όλη αυτή η φήμη ίσως είναι πολύ».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

Σκουλός σε Χριστίνα – «Δεν μπορείς να μου πεις ποτέ τι θα βάλω και τι όχι»

Κώστας Φαλελάκης – «Το πένθος μου για τον Μηνά κράτησε 5 χρόνια. Υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή μου»