in

Αχιλλέας Μπέος – “Περιμένουμε τον Κασσελάκη στον Βόλο. Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια”

Σε 20 ημέρες εκτίμησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος ότι θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias. Παράλληλα είπε ότι περιμένει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά «να πάρει μαζί του και τον Τάιλερ, να πιάσουν τα φτυάρια».

  • Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περιπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται πό τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η κακοκαιρία Elias «είναι χειρότερη από την κακοκαιρία Daniel γιατί έρεξιε πολύ νερό. Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα, κατέβαιναν τα νερά από τα βουνά, Παναγία βοήθα».

  • «Δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης ότι θα επισκεφθεί τον Βόλο, είπε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

Απαντώντας στην κριτική που γίνεται για τους λόγους που οδήγησαν στην νέα καταστροφή στον Βόλο μέσα σε 20 ημέρες, ο δήμαρχο της πόλης υποστήριξε ότι «με τα μούτρα είχαμε πέσει και είχαμε καθαρίσει την πόλη. Τα ρέματα είχαν γεμίσει με εκατομμύρια τόνους πέτρες, χώματα φερτά υλικά. Η ευθύνη πάντως δεν είναι δική μου αλλά της περιφέρειας».

  • Κατά τον ίδιο «υπάρχουν δύο στάδια για να επιστρέψει ο Βόλος: Το πρώτο είναι να καθαρίσουμε μπάζα και πέτρες και να έχει νερό η πόλη και μετά θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης σχολίασε: «δεν το πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί; Περιμένουμε να γίνει μια καταστροφή για να κάνουνε αντιπολίτευση; Ρε δεν ντρέπονται λίγο. Πρέπει να σταματήσει αυτό».

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

17 Comments

  1. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ.
    Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ? Ε?
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΘ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ? ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
    ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΛΑΣ.

  2. Δεν ήξερα ότι για να δώσεις νερό και φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, πρέπει να έχεις “αρμοδιότητα”.
    Υποθέτω αυτοί που δεν έχουν “αρμοδιότητα” δίνουν νερό και φαγητό με την κάμερα να τους “τραβάει”, ε;
    Και κάτι άλλο, ζαία…
    Σου είναι δύσκολο να μην βρίσεις σαν οχετός;

    • Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΩΡΗ ΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ. ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΠΕΣ.
      ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      ΟΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.
      ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΩ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΤΗΝΗ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
      ΕΣΥ ΕΥΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ. ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ, ΠΑΛΙΟΣΙΧΑΜΑ. ΆΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
      Η ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ, ΠΝΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ. ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΓΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

      ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΦΛΩΡΟΜΠΟΥΛΗ ΔΟΥΛΕ ΝΙΚΟΛΑ. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΗΓΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ. ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ? Ε? ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ. ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ.

      ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ? Ε?
      ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΡΕ ΜΟΥΛΕ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ , ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

      Ο ΜΠΕΟΣ,Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
      ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΜΠΕΟΣ, Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ?
      ΤΙΠΟΤΑ. ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ? ΑΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΤΩΡΑ ΠΑΡ’ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΣΙΧΑΜΑ.

    • Ζαία είναι η μάνα σου η πρεζαία, μαλακιστήρι! Δούλα! Δουλάρα!
      ΘΕΣ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ. ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ. ΨΟΦΑ.
      ΜΑΛΑΚΑ. ΠΑΠΑΡΑ. ΑΡΧΙΔΙ. ΠΟΥΤΣΑ. ΜΙΑΣΜΑ. ΣΙΧΑΜΑ. ΤΕΡΑΣ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ.
      ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ. ΟΥΣΤ.
      Εσείς δεν βοηθάτε κανέναν με ή χωρίς κάμερα. Εσείς δεν έχετε ψυχή.
      Εδώ παίρνετε τα σπίτια του κόσμου και τον πετάτε στον δρόμο.
      Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι που το έχω απορία ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΟΥΛΕ ΝΙΚΟΛΑ?
      Αυτό το σύμβολο γιατί το βάζεις 😉 Τι σημαίνει? Κλαις επειδή σε βουλώνω ή συμβολίζει ότι είσαι καθυστερημένο και παθαίνεις παράκρουση όταν σε βάζουν στην θέση σου? Μάλλον και τα δύο.
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    • Επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά ότι είσαι απροσάρμοστος. Τι δεν καταλαβαίνεις παιδάκι μου?
      Τολμάς και μιλάς εσύ? Με τι θράσος ρε θρασύδειλε? Χέστηκες εσύ για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αν σε ενδιεφερε γι’ αυτούς ΔΕΝ θα ψήφιζες ΝΔ. Γιατί δεν πας εσύ κι ο Κούλης με τον Μπέο για να σκάψετε. Σας χαρακτηρίζει και τους τρεις και όλη την ΝΔ η έλλειψη ενσυναίσθησης και ευαισθησίας. Εσύ χαίρεσαι με τις συμφορές των ανθρώπων, να τους παίρνουν να σπίτια τους και να τους πετάνε στο δρόμο, να τους σκοτώνου ανθρώπους οι δολοφόνοι σας και να τους βιάζουν. Δεν σε νοιάζει που το κόμμα σου βιάζει κυριολεκτικά και μεταφορικά ενήλικες και παιδάκια. Μόνο ο εαυτούλης σου σε ενδιαφέρει να ζει άνετα από καναπέ σε πολυθρόνα. Για να σου τύχαινε κι εσένα να καίγεται ή να πλημμυρίζει το σπίτι σου να δούμε τι θα έλεγες, σαλεμένο παρλιακό. Μιλάς εκ του ασφαλούς επειδή έχεις βολεμένη την κωλάρα σου που όλο φαρδαίνει απ’ το πάχος και το καθισιό.

      Ρε γίδι. Ο Κασσελάκης έδωσε νερό κια φαγητό κι ας μην έχει αρμοδιότητα.
      Αν δεν φέρει κάμερες ρε ζώον, ρε βοϊδομούσχαρο, θα λέτε μετά ότι δεν ασχολείται καθόλου.
      Είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Πρέπει να περάσει το μήνυμα στον κόσμο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα προβλήματα της κοινωνίας που εσείς δημιουργείτε που είναι και αλήθεια.
      Εσείς κυβερνάτε. Η ΝΔ. Όχι ο Κασσελάκης, ούτε ο Τσίπρας. Μην ξαναγράψεις τέτοιες βλακείες γιατί γελοιοποιείσαι και ρεζιλεύεις κι άλλο το ήδη ξεφτιλισμένο κόμμα σου.
      Ο Κούλης, η ΝΔ, ο Μπέος, ο Αγοραστός έχουν εκλεγεί απ’ τον ελληνικό λαό για να τους βοηθήσει να λύσουν τα προβλήματα της επιβίωσής τους. 5 χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και δεν έκανε τίποτα απολύτως για την χώρα και τον λαό. Μας ρήμαξε. Ο Μητσοτάκης και οι δήμαρχοί του έχουν τα μέσα και τα κονδύλια για να βοηθήσουν και όμως δεν το κάνουν ποτέ.
      Ζήτα τα ρέστα από τους Κούληδες που ψηφίζεις και άσε στην άκρη ανθρώπους που δεν έχουν θεσμικό ρόλο και δύναμη να σώσουν την κατάσταση. Όταν δεν κάνετε αντιπλημμυρικά έργα, περιμένεις να κάνει μαγικά ο Κασσελάκης να εξαφανίσει τις πλημμύρες? Και κατηγορείς τον Κασσελάκη που πήγε στους πληγέντες και πρόσφερε με την καλή του καρδιά νερό και φαγητό ενώ εσείς τους έχετε χεσμένους και παρατημένους χωρίς στέγη, νερό, φαγητό και τους παίρνετε και ό,τι τους απέμεινε? Είσαι πολύ μεγάλο νούμερο.

    • Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ.
      Ο Κούλης, ο Μπέος κι ο Αγοραστός τι έκαναν ρε τρόμπα? ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΝΙΞΑΝ ΚΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΒΑΛΕΙΣ, ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      Υ.Γ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.
      ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ. ΜΗΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΧΥΔΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΕΜΕΤΙΚΟ. ΕΝΩ Η ΚΛΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

    • Υ.Γ.2 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ, ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΔΝΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΑΝ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΛΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΞΙΔΑΚΙ. 😋

    • Δούλε Νικόλα, όταν λες δήθεν δίνουν νερό και φαγητό με την κάμερα να τους τραβάει εννοείς σίγουρα τον Μπέο, ε! Γιατί ο Μπέος είναι αυτός που γυρνάει σποτάκια με κάμερες ότι δήθεν κάνει έργα και βοηθάει τον κόσμο δίνοντας φαγητό και νερό. 10-0. 😋
      Ταΐζει σανό τα πνιγμένα γιδοπρόβατα της Θεσσαλίας.
      Αυτό το ηλίθιο σύμβολο που έχεις με το κόμμα και την παρένθεση το βάζεις ή γιατί κλαις ή γιατί παθαίνεις εγκεφαλικό επειδή σε δικάζω. Είναι σαν να σου βγαίνει η γλώσσα μετά από εγκεφαλικό. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! 😋

    • Αυτή η φατσούλα που βάζεις μας δείχνει ότι δεν είσαι καθόλου καλά στα μυαλά σου.
      Υποτροπιάζεις Νικόλα. Είσαι του γιατρού. Είναι creepy και weirdo η φατσούλα με το κόμμα και την παρένθεση. Ξέχασες τα χάπια σου. Είσαι για ζουρλομανδύα, κακομοίρη.
      Καταλάβατε από που αντλεί ψήφους ο Κούλης ο τρελός?
      Απ’ το Δαφνί κι απ’ το Δρομοκαΐτειο. Όλα τα ζαβά ο Κούλης το ζαβό τα μάζεψε για ψηφοφόρους. Κρίμα. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά από τα γραφόμενα του ψυχασθενικού σχιζοφρενικού ψυχανώμαλου γαλαζοτρόλ.

    • Αν υποστηρίζεις τον ακροδεξιό ανεκδιήγητο Μπέο το γουρούνι, αυτό λέει πολλά για το ποιόν σου. Αλλά εδώ θα μου πεις, εσύ υποστηρίζεις τα ακριδεξιά μαφιόζικα τέρατα την οικογένεια Μητσοτάκη και όλη την εκγληματική ΝΔ του με σιχάματα όπως Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης Αυγενάκης, Μαρινάκης και η λίστα του απόπατου δεν έχει τελειωμό, στον Μπέο θα κόλλαγες…?
      Επίπεδο-δάπεδο. Πιο χαμηλό επίπεδο δεν θα μπορούσες να έχεις. Πάτος. Τρίπατος.
      Όταν μιλάς εσύ για όχετο, να κοιτάς τον καθρέφτη σου και το βοθροκόμμα σου.
      Είσαι ο οχετός προσωποποιημένος εσύ και η ΝουΔουΚούλα σου.

    • Πάρ’ τον μ-πέο τώρα, ΜΑΛΑΚΑ! Ο Μπέος βρίζει, χτυπάει και βρέχει τους ψηφοφόρους του ενώ τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος της μοίρας τους κι εσύ μας λες για τον Κασσελάκη κι εμένα.
      Περίεργο που δεν σε ενοχλούν τα μπινελίκια, ο οχετός και η συμπεριφορά του Μπέου στον κόσμο ενώ σε πειράζουν οι δικές μου αλήθειες. Πιες ξιδάκι. Δεν υπάρχουν χυδαία λόγια, χυδαίοι άνθρωποι υπάρχουν. Κι εσείς οι Δούλοι είστε χυδαίοι σε όλα. Κυβερνάτε μια ζωή, τρώτε όλα τα λεφτά του κράτους και τα κονδύλια χωρίς να κάνετε έργα, χωρίς να κάνετε τίποτα, ούτε πρόληψη, ούτε προστασία και θέλετε να σας τα κάνει η αντιπολίτευση? Με τι?
      Με μαγικά? Εσάς ψήφισε ο κόσμος, άρα έχετε τα μέσα να βοηθήσετε και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
      Εσείς έχετε την ευθύνη και την δυνατότητα αλλά δεν… Αν περίμενες να σε βοηθήσει η αξιωματική αντιπολίτευση ας την ψήφιζες για να έχει την δυνατότητα να σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι. Τώρα μόκο. Κοίτα τον οχετό του Μπέου και τον δικό σου και άσε τους άλλους που έχουν σωστό και καθαρό λόγο που τολμάς να μιλάς κιόλας. Χαμένο.

      ΆΙ ΣΑΠΕΡΑ ΡΕ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟ.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Έφτασε η σορός της μητέρας του στην Σκιάθο

Ορέστης Τζιόβας- «Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητα, φρικτά και αισχρά πράγματα»