in

Πάτρα ΤΩΡΑ – Τραγωδία. Βρέθηκε νεκρός ο “χαμένος” αξιωματικός της ΕΛ. ΑΣ

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ από τη δυτική Αχαΐα του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί. Αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, κοντά στο χωριό Άρλα στη Δυτική Αχαΐα.

 

 

Σύμφωνα με το tempo24, ο 61χρονος βρέθηκε σε αμπελώνα στην περιοχή του χωριού Άρλα, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν σε μακρινή απόσταση -περίπου 300 μέτρων- από το σημείο που τον εντόπισαν.

  • Ο εντοπισμός του έγινε από την τριμελή ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ και τον διασώστη σκύλο Τζόρνταν.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. επέβαινε σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Μερσεντές ενώ οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι εθεάθη στην περιοχή της Άρλας, κοντά στην Τριταία.

 

Ο άτυχος άνδρας εξαφανίστηκε την Κυριακή, επιβαίνοντας στο Ι.Χ. από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Χθες το πρωί φέρεται να ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα που ακριβώς βρίσκεται.

  • Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να επικεντρώνονται σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου, με τη συμμετοχή αστυνομικών, πεζοπόρων τμημάτων της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένους σκύλους και θηροφύλακες και drones.

 

Το θρίλερ έλαβε τέλος το βράδυ της Δευτέρας, όταν δυστυχώς ο 61χρονος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Στικούδη – Ανέβηκε στη σκηνή και μας τρέλανε με την πίσω όψη της…

Αγνώριστη – Η αδημοσίευτη εικόνα της Βανδή με τον Πάριο στα πρώτα βήματα της