in

CryCry OMGOMG LOLLOL AngryAngry CuteCute LoveLove

Αχαΐα ΤΩΡΑ – Της «κακομοίρας» σε γλέντι γάμου. Πεθερά έπιασε τη νύφη με άλλον στη τουαλέτα

Το γλέντι μετατράπηκε σε ρινγκ. Τοπικά ΜΜΕ της Αχαΐας αναφέρουν ότι ένας γάμος στον Δήμο Ερυμάνθου έληξε ξαφνικά το πρώτο του βράδυ.

  • Ο λόγος για αυτό το απρόσμενο τέλος οφειλόταν στο ότι η νύφη πιάστηκε στα χέρια με τον αγαπημένο της στην τουαλέτα του εστιατορίου όπου γινόταν το πάρτι. Σύμφωνα με το flamis, ο γαμπρός είναι από τον Ερύμανθο ενώ η νύφη από την Πάτρα. Ωστόσο, αυτό που ήταν άγνωστο σε όλους ήταν ότι η νύφη είχε παράλληλη σχέση με τον Πατρινό, ο οποίος εργαζόταν στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών. Ο γαμπρός γνώριζε τη «φιλία» που είχε η μέλλουσα σύζυγός του με τον Πατρινό και μάλιστα είχε συμφωνήσει να παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος μαζί του.

Πιάστηκαν στα πράσα

  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης, η νύφη και ο Πατρινός συμπεριφέρονταν κανονικά. Ωστόσο, γύρω στις 3 τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη κάλεσε τον Πατρινό στην τουαλέτα. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στην ιστοσελίδα του πατέρα, έφυγαν χωριστά. Η πεθερά πάντα υποψιαζόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον «φίλο» της νύφης και τον ακολούθησε στην τουαλέτα. Αφού περίμενε λίγο έξω, η πεθερά μπήκε ξαφνικά στην τουαλέτα και έπιασε το ζευγάρι στα πράσα. Η νύφη ήταν σε ερωτική αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Ο γάμος έγινε ρινγκ

Όπως είναι λογικό, ο γαμπρός και ένα άλλο άτομο γρονθοκόπησαν τον εραστή με θυμό. Αυτή η αντιπαράθεση οδήγησε στο άμεσο …διαζύγιο του νιόπαντρου ζευγαριού.

  • Συμπερασματικά, αυτό που ξεκίνησε ως χαρμόσυνη περίσταση κατέληξε με ατυχή τρόπο λόγω της απιστίας της νύφης.

Είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι η ειλικρίνεια και η πίστη είναι βασικές ιδιότητες που πρέπει να τηρούνται σε κάθε σχέση, ειδικά στο γάμο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παρασκήνιο στον ΑΝΤ1 – Η στρατηγική για τα γυρίσματα των «Παγιδευμένων» και η αύξηση των επεισοδίων

Αποκάλυψη – Το μυστικό ταξίδι της Παναγιώταρου στο σπίτι του Ατζούν στο Μαϊάμι και ο Σχίζας