in

CryCry LOLLOL

Α ρε Τανιμανίδη – Πήγες την Παρασκευή για να γλιτώσεις τα μονοψήφια αλλά…

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη με τον ίδιο να θεωρούσε πως θα έχει άνετη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης λόγω χαλαρού ανταγωνισμού. 

  • Βλέπετε, το κανάλι τον τοποθέτησε σε μία μέρα χωρίς ριάλιτι και δυνατές σειρές απέναντι για να μπορέσει να πιάσει το μέγιστο της τηλεθέασης. Τόσο πολύ (δεν) τον πιστεύουν…

Τόσο το κανάλι, όσο και ο ίδιος όμως τελικά δεν είχαν αντιληφθεί πως ο ανταγωνισμός πλέον είναι τόσο σκληρός που με μία αλλαγή, μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Και τι εννοώ; 

  • Εκτάκτως από την Παρασκευή 27 του μηνός το STAR θα παίζει στην prime time το «Master chef» (συν κάθε Δευτέρα και Τρίτη), παρά το γεγονός ότι αρχικά η απόφαση ήταν το τρίτο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής να το βλέπουμε τις Τετάρτες.

Από την ίδια μέρα, όμως, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και ο «Σασμός», ο οποίος αυξάνει τις μέρες προβολής από 4 σε 5. Α ρε Τανιμανίδη…αλλιώς τα υπολόγισες και αλλιώς σου έρχονται τα πράγματα.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ήδη από το τρέιλερ το προγραμματάκι του Τανιμανίδη φαίνεται καθαρή αποτυχία. Αυτά πουλάνε στην Αμερική αγόρι μου όχι στην Ελλάδα. Βέβαια βρήκες και κανάλι να στο προβάλει, όπου αποτυχία και ανοησία ο Αντ1 βάζει το σήμα του πια.

Συναγερμός ΤΩΡΑ στη Θεσσαλονίκη – Εκκενώνεται σχολείο μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Ο «Σασμός» χαστούκισε το «Survivor». Μεγάλη πτώση του Γεωργίου και αναιμική πρεμιέρα του «Master chef»