in

Το κλίμα στο OPEN μετά τις ανακοινώσεις για «Barking well media», η διατήρηση δύο βασικών εκπομπών και τα νέα σχέδια

Μιλώντας αργά το βράδυ με αρκετούς εργαζόμενους στο OPEN, αλλά και στα επιτελεία των ψυχαγωγικών εκπομπών, υπάρχει μία διάχυτη χαρά μετά την ανακοίνωση του σταθμού για τη συνεργασία με τη «Barking well media». 

  • Μπορεί να μην υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για τις αποφάσεις της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, αλλά αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι τόσο το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα, όσο και το «Open weekend» της Ελένης Τσολάκη, θα σωθούν από αυτή την εξέλιξη. Πληροφορίες μου αναφέρουν πως οι δύο αυτές εκπομπές είναι στα σχέδια της «Barking well media» και κρίνονται πετυχημένες.  Αρκεί φυσικά να συμφωνήσουν και οι δύο παρουσιάστριες, κάτι που δύσκολα δεν θα επιτευχθεί.

Φυσικά, αυτό θα είναι η αρχή, καθώς μαθαίνω πως το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν τα στήνονται πράγματα σε 3 διαφορετικά επίπεδα: Πρώτον, παραγωγές μυθοπλασίας (2-3 σειρές) με επικεφαλής τον Πέτρο Μπούτο, ψυχαγωγικά φορμάτ που εξετάζει εδώ και καιρό η «Barking» πριν μπει στο  «κάδρο» το OPEN και αναφέρομαι σε τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι, σόου, real-life προγράμματα. Τρίτον, διάθεση για ενεργοποίηση ζωνών, όπως η καθημερινή μεσημεριανή ζώνη και αυτή του Σαββατοκύριακου, αλλά γιατί όχι και η απογευματινή. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καλλιθέα – Ριφιφί σε κατασκευαστική εταιρεία. Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν 60.000 ευρώ

Αντώνης Βλοντάκης – Τον θέλει ο ΑΝΤ1 για το καλοκαιρινό πρόγραμμα με την Ελίνα Παπίλα