Ισχυρό διψήφιο στο δυναμικό θέλει το STAR για να ανανεώσει τα δικαιώματα της «Φάρμας».

1 Min Read

Ήταν ένα πρόγραμμα που δίχασε τα στελέχη του STAR. Αν θα πρέπει να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία ή να απελευθερωθούν τα δικαιώματα.

Το STAR αποφάσισε όχι «ελαφρά τη καρδία» να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη «Φάρμα» με πολλές όμως αλλαγές στο περιεχόμενο σε τέτοιο σημείο που στις δοκιμασίες αλλά και στη διαβίωση η νέα «Φάρμα» με παρουσιαστή και πάλι τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και location και πάλι τη «Φάρμα» στην Αρκαδία θα θυμίζει αρκετά το «Survivor».

Το κανάλι θέλει δυνατό διψήφιο στο δυναμικό κοινό για το νέο κύκλο του ριάλιτι. Κοντά ή και πάνω του 15%. Αν το νούμερο αυτό δεν προσεγγιστεί τότε το αγροτικό ριάλιτι μπαίνει για μια ακόμη φορά στο «ντουλάπι» μετά από 3 κύκλους παλιά στο Mega, 2 στον ΑΝΤ1 και άλλους δύο που θα έχουν ολοκληρωθεί στο STAR.

Share This Article