Έτσι θα πάμε του χρόνου στη “Eurovision” – Εμπορικό όνομα, mainstream τραγούδι, αγγλόφωνος στίχος

1 Min Read
Βαρύ συνεχίζει να είναι το κλίμα στην ΕΡΤ παρά τα 40αρια στην τηλεθέαση του ημιτελικού και τα 80αρια του τελικού. Η Σάττι έμεινε εκτός δεκάδας, το τραγούδι τελικά δεν πολυάρεσε και ακολούθησε διπλός πανωλεθρίαμβος:
  • Από τους παρουσιαστές στη μετάδοση και από τη στάση της Σάττι. Ακυρώθηκαν πράγματι κάποιες εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε τηλεοπτικές εκπομπές της ΕΡΤ ενώ απ’ ότι μαθαίνω η άνωθεν οδηγία είναι να ξεχαστεί το κεφάλαιο Σάττι όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πάντως επειδή πολλά ακούστηκαν στο παρασκήνιο τα χασμουρητά ήταν καθαρή πρωτοβουλία της τραγουδίστριας και «χέρι» μπήκε όχι μόνο από στελέχη της ΕΡΤ αλλά και από την δισκογραφική. Πάμε στο επόμενο κεφάλαιο.
  • Του χρόνου η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από μεγάλο εμπορικό όνομα, με mainstream κομμάτι το οποίο θα έχει αγγλόφωνο στίχο. Αυτή είναι η πρώτη απόφαση. Επίσης η καλλιτεχνική ομάδα δεν θα είναι απ’ τα παλιά (βλέπε Φωκάς Ευαγγελινός).
Θα αναζητηθούν φρέσκα πρόσωπα με καινούργιες προτάσεις. Αν και πρόωρο ήδη ακούγονται κάποια ονόματα όπως της Ζόζεφιν, της Ήβης Αδάμου ενώ ίσως στην κορυφή της λίστας αυτής να είναι οι Melisses με την Χρήστο Μάστορα. Τα υπόλοιπα προσεχώς….
Share This Article