Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη – Ο έντονος διαπληκτισμός σε ταξίδι τους στην Αμερική

1 Min Read

Έναν έντονο διαπληκτισμό είχαν πρόσφατα Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη σε ταξίδι τους στην Αμερική. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣού» η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την περιοδεία της με την κόρη της και τον γαμπρό της, να ακολουθούν δίπλα της, ως συνεργάτες.

  • Η Όλγα Κιουρτσάκη είχε την επιμέλεια του μακιγιάζ της μητέρας της, ενώ ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου ήταν στην ομάδα managment της τραγουδίστριας.

«Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ενώ μητέρα και κόρη έκαναν unfloow η μία την άλλη στο instagram

Share This Article