Άνθρακες ο θησαυρός. Η μεταγραφή της Μπέττυς Μαγγίρα δεν έφερε αυτά που περίμενε ο ΑΝΤ1 και φυσικά η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα ήταν παράπλευρη απώλεια.
- Πράγματι δεν ήταν εισήγηση της Μαγγίρα η συγκεκριμένη κοπέλα ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις στο δοκιμαστικό.
Και φυσικά η παρουσιάστρια συναίνεσε στην επιλογή της. Και πολύ κακώς μια νεόκοπη πανελίστρια να βγαίνει με ύφος χιλίων καρδιναλίων στη Σκορδά και να δηλώνει εμφατικά «Με επέλεξε η παραγωγή από εκεί πήρα το τηλεφώνημα».
Τα προβλήματα όπως στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι πολύ πιο σοβαρά. Είναι καθαρά 3η στη ζώνη πίσω από Μάνεση και Χρηστίδου και ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί η πρωινή ζώνη του Open το Σαββατοκύριακο.
- Δεν γνώριζαν στον ΑΝΤ1 τη δυναμική της Μαγγίρα από τις δύο χρονιές που έκανε στο Open;
Την γνώριζαν και γι’ αυτό επέλεξαν εκείνοι κυρίως την ομάδα μπροστά. Άλλη μια λανθασμένη κίνηση Ποφάντη κόντρα σε άλλα στελέχη που εισηγούνταν να μην ενεργοποιηθεί η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
- Τι θα γίνει;
Η εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν θα παλεύει μεταξύ μονοψήφιου και διψήφιου γιατί του χρόνου θα γίνουν μεγάλες αλλαγές.
Με δεδομένη τη παρουσία Μαγγίρα που «γάτα» στην αναμπουμπούλα υπέγραψε καλό συμβόλαιο και στη ζώνη 10.00 – 13.00 του Σαββατοκύριακου ανεξαρτήτως τηλεθέασης δεν μπορεί να την κουνήσει κανείς μέχρι και το καλοκαίρι του ’25.
