Αποκλειστικό – Νέα κρούση στην Καγιά για την πρωινή ζώνη του STAR.

1 Min Read

Δεν είναι ευχαριστημένοι στο STAR από το ζευγάρι Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου. Αν και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής τα πάνε ελαφρώς καλύτερα από τους περσινούς Ελίνα Παπίπλα – Γιώργο Καρτελιά.

 

 

  • Η κατάσταση πίσω από τις κάμερες δεν είναι καλή και υπάρχουν συνεχώς εντάσεις, παρασκήνια, ίντριγκες και φυσικά αποχωρήσεις.

 

Το κανάλι σκέφτεται και πάλι το στήσιμο ενός καινούργιου πρωινού προγράμματος από την αρχή που θα στοχεύει περισσότερο στο γυναικείο κοινό.

  • Έτσι απευθύνθηκαν όπως μαθαίνω στη Βίκυ Καγιά. Που την επόμενη σεζόν σίγουρα δεν θα έχει GNTM ενώ σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να «αφήσει» το «Shopping Star» στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Το σκεπτικό των ανθρώπων του STAR δεν εστιάζει στην τηλεόραση αλλά στα εμπορικά. Που στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά σίγουρα μπορούν να είναι πολύ καλύτερα από αυτά της Ελένης Χατζίδου.

  • Όμως απ’ ότι μαθαίνω και πάλι η απάντηση της Καγιά ήταν τουλάχιστον τώρα αρνητική. Δύσκολα άλλωστε μπορεί να ξεχάσει και η ίδια πως έβαλε την ταφόπλακα στο ιστορικό brand του «Πρωινού Καφέ» αλλά και πως έχει πολλές φορές δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή.

 

Βέβαια πολλά αλλάζουν στην Ελληνική τηλεόραση και πολλά θα αλλάξουν στο μέλλον.

Share This Article