Σκάνδαλο Καϊλή – Στον ανακριτή ο πατέρας της για την βαλίτσα με τα χρήματα

1 Min Read

Νέα εξέλιξη στο Qatargate, το σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο το Ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο εμπλέκεται η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Ο πατέρας της ευρωβουλευτού αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με τη σύντροφό του ενώπιον των βελγικών Αρχών.

  • Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στις 11 Ιανουαρίου, ο πατέρας της Εύας Καϊλή και η σύζυγός του θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το περιεχόμενο της ανάκρισης ή αν έχουν προκύψει νέα στοιχεία για το σκάνδαλο του Qatar Gate.

Πηγές λένε ότι ίσως να έχει να κάνει με τη βαλίτσα με τα χρήματα με την οποία είχε συλληφθεί σε γνωστό ξενοδοχείο.

Σημειώνεται ότι η ανάκρισή του θα γίνει λίγες μέρες πριν την ακρόαση της Εύας Καϊλή για το νέο αίτημά της για αποφυλάκιση.
Share This Article