Την έντονη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου προκάλεσαν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για το revenge porn, η εκπομπή φιλοξένησε μέσω ζωντανής σύνδεσης τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, Αντιγόνη Πρίλη, η οποία περιέγραψε όσα υποστηρίζει η πλευρά της εντολέως της.
Όπως ανέφερε, η γυναίκα είχε προχωρήσει σε δύο καταγγελίες, ενώ είχε παραδώσει στις Αρχές βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο, σύμφωνα με τη δικηγόρο, στη συνέχεια χάθηκε. Παράλληλα, έκανε λόγο για τέσσερα με πέντε βίντεο και περισσότερες από 300 φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι η εντολέας της αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία στην προσπάθειά της να αφαιρεθεί το επίμαχο υλικό από το διαδίκτυο.
Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση της παρουσιάστριας, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ακούστηκαν, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «εξοργιστική» και «απίστευτη».
Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 8 Δεκεμβρίου.
