Δεν κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή η Ιουλία Καλλιμάνη – Τι συνέβη με το Tokyo Theater

2 Min Read

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για την Ιουλία Καλλιμάνη, καθώς η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Tokyo Theater Athens δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί!

  • Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, η οποία ενημερώνει το κοινό για την αλλαγή στον προγραμματισμό.
  • Η Ιουλία Καλλιμάνη ετοιμαζόταν να επιστρέψει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του Tokyo Theater Athens, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό της τη Ζόζεφιν. Ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα που συνδυάζει το λαϊκό τραγούδι με την pop μουσική και είχε ήδη προκαλέσει ενδιαφέρον.

Μαζί τους θα εμφανίζονται ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Γιάννης Στεφανίδης, ενώ τα DJ sets θα αναλάβει ο Νίκος Καλούδης. Τι συνέβη, όμως, και αναβάλλεται η πρεμιέρα; Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, χρειάζεται επιπλέον χρόνος προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες και ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό όπως ακριβώς του αξίζει.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη πρεμιέρα μας αναβάλλεται, καθώς χρειαζόμαστε λίγο επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να σας υποδεχτούμε όπως ακριβώς σας αξίζει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων, με το Tokyo Theater να υπόσχεται σύντομα νεότερη ενημέρωση. Οι θαυμαστές της Ιουλίας Καλλιμάνη και της Ζόζεφιν θα χρειαστεί, λοιπόν, να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να τις απολαύσουν μαζί στη σκηνή!

Share This Article