Επιστρέφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου – Ποιοι ηθοποιοί θα είναι στο πλευρό της

1 Min Read

Επιστροφή στη μικρή οθόνη ετοιμάζει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις ρυθμούς γυρισμάτων για τη νέα κωμική σειρά που φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα τηλεοπτικά χαρτιά της φετινής σεζόν.

  • Περισσότερα από 20 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς», η αγαπημένη ηθοποιός και δημιουργός ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ξανά στη μυθοπλασία, με ένα ολοκαίνουργιο project που συγκεντρώνει ήδη ενδιαφέρον.
  • Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Realnews, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες στα στούντιο Κάππα 2, στο Μαρκόπουλο, με τον Ντένη Ηλιάδη να βρίσκεται στη σκηνοθετική καθοδήγηση της παραγωγής.

Την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την ένταξη της σειράς στο πρόγραμμα του MEGA, με το ενδεχόμενο προβολής της στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου να βρίσκεται στο τραπέζι.

Το ενδιαφέρον, πάντως, στρέφεται και στο καστ. Στο πλευρό της Δήμητρας Παπαδοπούλου αναμένεται να βρεθούν ο Θανάσης Αλευράς και η Χριστίνα Τσάφου, δύο ηθοποιοί με ξεχωριστή παρουσία στην κωμωδία.

Η επιστροφή της δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες δημιουργεί προσδοκίες. Το ερώτημα είναι αν η νέα της κωμωδία θα καταφέρει να κερδίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό!

Share This Article