«Τον αγαπούσα πραγματικά» – Οι αιχμές του Μάρκου Σεφερλή για τους δήθεν φίλους του Μαζωνάκη

1 Min Read

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση, αλλά και σαφείς αιχμές για όσους εμφανίστηκαν εκ των υστέρων ως στενοί φίλοι του Γιώργου Μαζωνάκη, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής.

  • Ο γνωστός κωμικός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», θυμήθηκε τη γνωριμία και τη φιλία του με τον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους είχαν υπηρετήσει μαζί στον στρατό.
  • Όπως εξήγησε, είχαν παρουσιαστεί την ίδια περίοδο και είχαν περάσει μαζί τους δύσκολους μήνες της στρατιωτικής θητείας. Μάλιστα, δεν έκρυψε την αγάπη και την εκτίμηση που έτρεφε για εκείνον, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό άνθρωπο, λεβέντη και σπουδαία φωνή.

«Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτά που είδαμε να εμφανίζονται μετά τον θάνατό του», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η αναφορά του στο απλό μήνυμα που επέλεξε να δημοσιεύσει για τον αποχαιρετήσει: «Σειρούλα έφυγες νωρίς».

Ο Μάρκος Σεφερλής ρωτήθηκε και για την υπόθεση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη μουσική ευφυΐα του συνθέτη, χωρίς ωστόσο να θέλει να πάρει θέση στην προσωπική και επαγγελματική τους σχέση. «Εγώ κοιτάω τη δική μου πορεία», ξεκαθάρισε.

 

Share This Article