Γαλάζιος «εμφύλιος» στο Βορρά – Ο Άδωνις σαρώνει και η Κεραμέως με τους… δεσποτάδες!

2 Min Read

Μπορεί οι εθνικές εκλογές να απέχουν ακόμα αρκετούς μήνες, αλλά στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας η «γαλάζια» μάχη έχει ήδη ανάψει για τα καλά, με τα μαχαίρια να βγαίνουν από τις θήκες!

  • Στην κορυφή της κούρσας, ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως παίζει χωρίς αντίπαλο. Ο υπουργός σαρώνει κυριολεκτικά στο πεδίο, καταγράφοντας δυναμική που προκαλεί εκνευρισμό και νευρικότητα στους εσωκομματικούς του ανταγωνιστές.

Με την ασταμάτητη παρουσία του στην καθημερινότητα και την επικοινωνιακή του υπεροχή, ο Άδωνις εδραιώνεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος του Βορρά, αφήνοντας τους υπόλοιπους να παλεύουν για τις πίσω θέσεις!

  • Δίπλα του, ονόματα όπως ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Παύλος Μαρινάκης και η Νίκη Κεραμέως δίνουν τη δική τους μάχη, όμως πίσω από τις πόρτες το παρασκήνιο βράζει.

Κομματικά στελέχη εκφράζουν έντονα παράπονα για τη στάση δύο Μητροπολιτών της περιοχής, οι οποίοι φέρονται να «σπρώχνουν» ανοιχτά την υποψηφιότητα της Νίκης Κεραμέως!

  • Αυτή η απροκάλυπτη ιερατική στήριξη έχει προκαλέσει τριγμούς στη «γαλάζια» βάση, ανοιγοντας μια πολύ λεπτή συζήτηση για τα όρια της Εκκλησίας στην πολιτική.

Στους διαδρόμους της Αρχιεπισκοπής ψιθυρίζεται ήδη αν θα υπάρξει παρέμβαση από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να μαζέψει τους… πρόθυμους δεσποτάδες.

  • Όσο όμως κι αν επιστρατεύονται ράσα και παρασκηνιακές συμμαχίες για να φρεναριστούν οι ισορροπίες, η αλήθεια είναι μία.

Ο Άδωνις συνεχίζει να σαρώνει την περιφέρεια, κάνοντας τους συνυποψηφίους του να τρέχουν και να μη φτάνουν!

Share This Article