Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες – Τι θα γίνει με τις παρελάσεις

1 Min Read

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές, καθώς η κακοκαιρία συνεχίζει να επηρεάζει μεγάλο μέρος της χώρας, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αναμένεται να επιμείνουν και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, προκαλώντας ανησυχία για τη διεξαγωγή των μαθητικών παρελάσεων.

  • Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, έντονα φαινόμενα αναμένονται στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Αττική, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θεσσαλία.
  • Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις περιοχές όπου έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για ισχυρές βροχοπτώσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος τοπικών πλημμυρών και προβλημάτων στις μετακινήσεις.

Για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, οι προβλέψεις παραμένουν ανησυχητικές σε αρκετές περιοχές. Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται ισχυρά φαινόμενα, ενώ στην ανατολική Στερεά και την Αττική αναμένονται κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες.

Οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να δυσκολέψουν τη διεξαγωγή των μαθητικών παρελάσεων, κυρίως στις περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Προς το παρόν, η τελική απόφαση για τυχόν αναβολές θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των φαινομένων και τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών σε τοπικό επίπεδο.

Share This Article