«Μπορεί του χρόνου να μην έχω δουλειά» – Ο Μελέτης Ηλίας μιλά έξω από τα δόντια

2 Min Read

Την άλλη πλευρά του επαγγέλματος του ηθοποιού, μακριά από τη λάμψη και την προβολή, περιέγραψε ο Μελέτης Ηλίας, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

  • Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του χώρου, παραδεχόμενος πως θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους τυχερούς που έχουν σταθερή επαγγελματική πορεία.
  • Όπως εξήγησε, η υποκριτική είναι ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός χώρος, όπου το ταλέντο δεν αρκεί πάντα για να εξασφαλίσει δουλειά. Μάλιστα, εκτίμησε πως μόλις ένα μικρό ποσοστό των ηθοποιών καταφέρνει να εργάζεται συστηματικά. «Δεν μετανιώνω που έγινα ηθοποιός. Θα ήταν αχαριστία να το πω αυτό.

Είμαι από τους τυχερούς που έχουν δουλειά και κάνουν αυτό που αγαπούν. Ανήκω στο 10% του χώρου που εργάζονται σταθερά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μελέτης Ηλίας στάθηκε, μάλιστα, στους συναδέλφους του που, παρά το ταλέντο τους, δυσκολεύονται να βρουν επαγγελματικές ευκαιρίες, επισημαίνοντας πως η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη κάθε καλλιτέχνη.

Η επαγγελματική ανασφάλεια, ωστόσο, παραμένει ακόμη και για όσους έχουν συνεχή παρουσία στην τηλεόραση. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει ζήσει την εμπειρία μιας σειράς που διακόπηκε στη μέση της σεζόν, αναφερόμενος στο «Κράτα μυστικό».

«Έχω δουλειά σήμερα, αλλά μπορεί του χρόνου να μην έχω. Έχω υπάρξει και σε δουλειές που κόπηκαν στη μέση της σεζόν», είπε, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτό το επάγγελμα.

Share This Article