Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διαμάχη που αφορά τον Διονύση Σχοινά, καθώς ένα νέο εξώδικο ήρθε να προστεθεί στην υπόθεση, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη στην «Αυτοκίνηση».
- Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, με τις πληροφορίες να θέλουν το εξώδικο να έχει αποσταλεί στον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται οι δύο καλλιτέχνες.
- Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, η συγκεκριμένη νομική κίνηση έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην ενημέρωση της επιχείρησης για την εκκρεμή δικαστική υπόθεση και τις οικονομικές απαιτήσεις που συνδέονται με αυτήν.
Το timing, πάντως, μόνο απαρατήρητο δεν περνά, καθώς η εξέλιξη σημειώθηκε λίγο πριν από την έναρξη των εμφανίσεων, οι οποίες τελικά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.
Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά, κ. Καϊμακάμης, φέρεται να μην είχε ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική αντιπαράθεση αφορά οικονομικές διαφορές μεταξύ του τραγουδιστή και επιχειρηματία, ενώ οι δύο πλευρές συνεχίζουν τη διαμάχη τους.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις των εμπλεκομένων, καθώς μένει να φανεί αν θα υπάρξει νέα αντίδραση από την πλευρά του τραγουδιστή ή του επιχειρηματία.
