Σιλβέστερ Σταλόνε – «Δεν μπορώ να συνταξιοδοτηθώ»

2 Min Read

Φαίνεται πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν μπορεί να ησυχάσει ούτε όταν έρχονται οι μεγάλες οικογενειακές στιγμές! Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρέψει την κόρη του, Sophia, και, όπως αποκάλυψε με αρκετή δόση χιούμορ, τα έξοδα του γάμου τον κάνουν να σκέφτεται πως η συνταξιοδότηση δεν είναι ακόμη επιλογή.

  • Ο 80χρονος σταρ βρέθηκε στις 13 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Live with Kelly and Mark», όπου η συζήτηση έφτασε στη μεγάλη ημέρα της κόρης του και στο πόσο βαθιά θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.
  • Όταν η Kelly Ripa τον ρώτησε για τα χρήματα που σκοπεύει να ξοδέψει, εκείνος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είναι σχεδόν ντροπιαστικό να το λέω, αλλά δεν μπορώ να συνταξιοδοτηθώ». Μια ατάκα που προκάλεσε γέλια στο στούντιο, αν και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το εννοούσε!

Η Sophia, που είναι 30 ετών, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Michael Sheehan στις 28 Αυγούστου, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου και εκφράζοντας την αγάπη της για τον σύντροφό της. Ο Σταλόνε, πάντως, φαίνεται πως έχει ήδη εγκρίνει τον μέλλοντα γαμπρό του.

Όπως αποκάλυψε, ο Michael ζήτησε πρώτα την ευλογία του, με τον ηθοποιό να απαντά με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Ουάου, καλή τύχη, φίλε!».

Στη συζήτηση συμμετείχε και η σύζυγός του, Jennifer Flavin, η οποία βοήθησε να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Μπορεί ο «Ρόκι» να έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ, αλλά ένας γάμος στην οικογένεια φαίνεται πως απαιτεί… ακόμη μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Share This Article