Νέες συζητήσεις προκαλεί το όνομα της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, με δημοσιεύματα και καταγγελίες να αναφέρονται στη συμπεριφορά της, οικονομικές εκκρεμότητες και επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα φέρεται να αντέδρασε έντονα όταν της απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αθηναϊκή Λέσχη, λόγω της ενδυμασίας της. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, φέρεται να χρησιμοποίησε αγγλική βρισιά όταν υπάλληλος τής υπενθύμισε τον ενδυματολογικό κώδικα.
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». «Μαθαίνω ότι φεύγει και “πιστολιάζει”», είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για πληροφορία που θέλει πρώτα να διασταυρώσει.
Όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τη ρώτησε αν εννοεί ότι υπάρχουν χρέη σε διάφορους επαγγελματίες, εκείνη απάντησε καταφατικά, αναφέροντας περιποιήσεις και έξοδα πολυτελείας.
Παράλληλα, δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί σε ζητήματα σχετικά με την εταιρεία βότκας Polished Rice και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες.
Η ίδια η Γκιλφόιλ αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τη φήμη και την ακεραιότητά της. Οι αναφορές παραμένουν αντικείμενο συζήτησης, χωρίς οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί να αποτελούν από μόνοι τους αποδεδειγμένα γεγονότα.
