Κόλαφος ο Νίκος Συρίγος για τον Θοδωρή Αθερίδη – «Εξελίσσεται στον Ζαχαρό του καλλιτεχνικού χώρου»

1 Min Read

Φωτιές άναψε η δημόσια συζήτηση γύρω από τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τη γιατρό της Καρνεάδου, με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται και τα τηλεοπτικά σχόλια να παίρνουν τη δική τους θέση στο προσκήνιο.

Το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», αναγνωρίζοντας πως όσα είπε ο ηθοποιός μπορεί να ακούστηκαν άστοχα, αλλά εκφράζοντας παράλληλα τη διαφωνία της με τη μαζική αποδοκιμασία που ακολούθησε.

«Έχει γίνει αυτό το γνωστό “να τον κρεμάσουμε, να τον λιθοβολήσουμε”», σχολίασε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως, ακόμη κι όταν μια δήλωση προκαλεί αντιδράσεις, η λογική του απόλυτου cancel δεν την βρίσκει σύμφωνη.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως κατανοεί την ενόχληση που προκλήθηκε, ωστόσο χαρακτήρισε ακραία την ένταση της δημόσιας κριτικής.

Στο ίδιο θέμα, όμως, ο Νίκος Συρίγος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός, εξαπολύοντας επίθεση στον Θοδωρή Αθερίδη με τη φράση «εξελίσσεται στον Ζαχαρό του καλλιτεχνικού χώρου». Μια τοποθέτηση που αναμένεται να συζητηθεί, καθώς η υπόθεση εξακολουθεί να διχάζει και να προκαλεί νέα σχόλια στον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz.

 

Share This Article