Βρετανία – Ο Πρίγκιπας Χάρι πήγε για ράγκμπι και… (vid)

2 Min Read
epa13254449 Britain’s Prince Harry arrives for the WellChild Awards in London, Britain, 21 September 2026. EPA/ANDY RAIN

Δεν ήταν ακριβώς η υποδοχή που θα περίμενε! Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Λέστερ – Γκλόστερ, όμως η εμφάνισή του στη γιγαντοοθόνη προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα θεατών.

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου παρακολουθούσε διακριτικά τον αγώνα, απολαμβάνοντας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μια μπίρα και έχοντας στο πλευρό του την Andrea Pinchen, πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της Λέστερ. Όταν οι κάμερες τον εντόπισαν, ακούστηκαν αποδοκιμασίες, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο σχολιαστής του TNT, Nick Mullins.

Η απουσία της Meghan Markle από το πλευρό του έδωσε ακόμη περισσότερο τροφή στα lifestyle δημοσιεύματα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται ξανά στη δύσκολη σχέση του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια.

Από την αποχώρησή τους από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα το 2020, μέχρι τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» και στο βιβλίο «Spare», οι σχέσεις των Σάσεξ με το Παλάτι έχουν περάσει από πολλές εντάσεις.

Την ίδια ώρα, παραμένουν τα ερωτήματα για το ενδεχόμενο επιστροφής της οικογένειας στη Βρετανία και για το αν θα περάσουν τελικά τα Χριστούγεννα μαζί με τους υπόλοιπους royals.

Προς το παρόν, πάντως, η εμφάνιση του Harry στο γήπεδο απέδειξε ότι ακόμη και μια χαλαρή έξοδος μπορεί να μετατραπεί σε θέμα συζήτησης όταν πρόκειται για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Share This Article