“Αύριο” – Το ποτάμι παρασύρει τη Μαριάν και τον Αντρέα

1 Min Read

Με μια δραματική πρεμιέρα γεμάτη αγωνία και ανατροπές έρχεται στην ΕΡΤ1 η σειρά «Αύριο», μετά την επιτυχημένη πορεία της στο ERTFLIX.

  • Η σειρά των οκτώ επεισοδίων κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 23:00, και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές από τα πρώτα λεπτά.
  • Στο επίκεντρο βρίσκεται η Μαριάν, μια Ελληνογαλλίδα φωτογράφος μόδας, και ο σύζυγός της, Αντρέας, διευθυντής διαφημιστικής εταιρείας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τον γάμο τους, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στον ποταμό Λούσιο, με αφορμή μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Πίσω από την έντονη προσωπικότητα της Μαριάν κρύβονται τραύματα από την απώλεια της μητέρας της και μια περίπλοκη σχέση με τον πατέρα της.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη δουλειά του, ενώ η σχέση τους δοκιμάζεται καθημερινά. Το ταξίδι που αρχικά μοιάζει με ευκαιρία επανασύνδεσης μετατρέπεται σε εφιάλτη. Παρά τις προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα του ποταμού μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, η Μαριάν πλησιάζει στο νερό για να φωτογραφίσει.

Ο Αντρέας σπεύδει να τη βοηθήσει, όταν ένα φυσικό φράγμα σπάει και τεράστιοι όγκοι νερού ορμούν στο ποτάμι. Το ζευγάρι παρασύρεται από το ορμητικό κύμα και οι δρόμοι τους χωρίζουν μέσα στα νερά, αφήνοντας την αγωνία να κορυφώνεται από το πρώτο επεισόδιο.

Share This Article