Σακίρα και Πικέ ξανά στα δικαστήρια – Τι ζητά τώρα η τραγουδίστρια

1 Min Read

Ξανά στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, με το πρώην ζευγάρι να καλείται να συζητήσει τους όρους που ισχύουν για την επικοινωνία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τους δύο γιους τους.

  • Η υπόθεση συζητήθηκε σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, με τη νομική ομάδα της Κολομβιανής σταρ να καταθέτει αίτημα για αλλαγή των υφιστάμενων ρυθμίσεων.
  • Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της, η Σακίρα θέλει να περιοριστούν τα συχνά ταξίδια των παιδιών μεταξύ Μαϊάμι και Βαρκελώνης. Όπως υποστηρίζει, στόχος είναι να προστατευτεί η συναισθηματική, σωματική και σχολική τους ευημερία.

Η πρότασή της είναι ο Πικέ να ταξιδεύει στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια των διακοπών, ώστε οι δύο γιοι τους να παραμένουν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα στη σταθερή καθημερινότητά τους.

Η πλευρά της τραγουδίστριας ξεκαθαρίζει, πάντως, πως δεν επιδιώκει να μειώσει τον χρόνο που τα παιδιά περνούν με τον πατέρα τους. Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2022, έπειτα από περίπου μία δεκαετία κοινής ζωής.

Λίγους μήνες αργότερα συμφώνησαν για την επιμέλεια και η τραγουδίστρια μετακόμισε στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά. Τώρα, οι νέες εξελίξεις φέρνουν και πάλι το πρώην ζευγάρι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Share This Article