Ανείπωτη τραγωδία και ένας αληθινός εφιάλτης σοκάρει από ώρες την Κρήτη!
- Ο 36χρονος Γιάννης, ένας βιοπαλαιστής πατέρας ενός μικρού αγοριού με καταγωγή από το Ροτάσι, βρέθηκε τραγικά νεκρός μέσα σε πηγάδι στο δικό του χωράφι, στον Πύργο Μονοφατσίου στο Ηράκλειο!
Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το βράδυ της Τρίτης, με τους δικούς του ανθρώπους να ζουν ώρες αγωνίας.
- Το φρικτό παιχνίδι της μοίρας αποκάλυψε ένας κολλητός του φίλος, ο οποίος «όργωσε» τα χωράφια της περιοχής, εντοπίζοντας πρώτος το τρακτέρ του 36χρονου και στη συνέχεια το άψυχο σώμα του μέσα στο πηγάδι!
Όπως αποκαλύπτεται, ο άτυχος άνδρας είχε σταματήσει με το τρακτέρ στην άκρη του δρόμου για να ελέγξει ένα ρολόι της ΔΕΗ. Πλησιάζοντας, πάτησε πάνω στο στόμιο του πηγαδιού, το οποίο ήταν πρόχειρα και εγκληματικά καλυμμένο με ένα ξύλο.
- Το ξύλο υποχώρησε ακαριαία κάτω από το βάρος του, με αποτέλεσμα ο Γιάννης να πέσει στο κενό. Το πηγάδι είχε νερό και ο 36χρονος δεν κατάφερε ποτέ να βγει στην επιφάνεια.
Στο σημείο σήμανε συναγερμός, με την Πυροσβεστική να στήνει γιγαντιαία επιχείρηση για την ανάσυρσή του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία.
Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη και τα ερωτήματα για την παγίδα θανάτου ζητούν απαντήσεις!
