ΠΑΟΚ – Ο Γκρει ξεχαρβαλώσε την μπασκέτα με κάρφωμα δυναμίτη

1 Min Read

Απίστευτο περιστατικό στο ΠΑΟΚ – Μανρέσα, καθώς το παιχνίδι για το EuroCup χρειάστηκε να διακοπεί στο τρίτο δεκάλεπτο για έναν λόγο που σίγουρα δεν βλέπουμε κάθε μέρα στα γήπεδα!

Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας παρατήρησαν πως υπήρχε διαφορά στο ύψος ανάμεσα στις δύο μπασκέτες και αμέσως σήμανε… συναγερμός. Το θέμα τέθηκε υπό έλεγχο, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να σπεύδουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Και τελικά, όπως διαπιστώθηκε, η μία μπασκέτα δεν βρισκόταν στο σωστό ύψος! Το απίστευτο περιστατικό προκάλεσε προσωρινό «πάγωμα» της αναμέτρησης, καθώς χρειάστηκε παρέμβαση στο τέλος της τρίτης περιόδου ώστε η μπασκέτα να κατέβει και να επανέλθει στις προβλεπόμενες διαστάσεις.

Η διαδικασία, μάλιστα, δεν ήταν υπόθεση λίγων δευτερολέπτων. Ο αγώνας έμεινε σταματημένος για περισσότερα από δέκα λεπτά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και να μπορέσουν οι δύο ομάδες να επιστρέψουν κανονικά στο παρκέ.

Share This Article